Skoro jasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Poriadny prešľap pri výbere partnera? Rok po narodení bábätka rozchod, herečkin ex má opletačky s políciou!
Zdielať na

Poriadny prešľap pri výbere partnera? Rok po narodení bábätka rozchod, herečkin ex má opletačky s políciou!

Archívna reportáž

Sympatická americká herečka a speváčka Emma Roberts (31), ktorá si zahrala vo filmoch Vreskot, My sme Millerovci, či v seriáli Scream Queens, sa rozišla so svojim priateľom Garrettom Hedlundom (37). Tento bývalý model sa svojho času rozhodol pre hereckú dráhu a uspel. V roku 2005 bol hviezdou vo filme Štyria bratia, kde si zahral jednu z hlavných postáv. Zahral si aj vo filme Trója a Eragon. Obaja boli veľmi šťastní, keď sa im narodil pred vyše rokom vytúžený potomok, syn Rhodes Robert. Emma, ktorá je neter Julie Roberts a dcéra herca Erica Robertsa, nemohla pritom dlho otehotnieť a trápilo ju to. Keď sa jej to napokon podarilo, zakrátko, žiaľ, zistila, že s otcom dieťaťa žiť nechce.

​Informáciu o ich rozchode potvrdili magazínu People viaceré zdroje, ktoré tiež prezradili, že ich vzťah nefungoval a posledné mesiace po narodení syna to medzi nimi bolo ako na hojdačke. Už bolo zrejme najlepšie riešenie, aby išli ako partneri od seba. "Je to smutné, ale snažia sa byť pre svojho syna čo najlepšími rodičmi," prezradil ich blízky priateľ. Jednou z príčin ich nezhôd bol pravdepodobne alkohol, ktorému sa Hedlund nebránil dokonca ani keď jazdil autom. Garrett čelí obvineniam v súvislosti s nehodou, ktorá sa stala v roku 2020. Matka a dcéra, ktoré sa pri čelnej zrážke ťažko zranili, sa ho chystajú zažalovať za nedbanlivosť. 

Požadovať budú náhradu škody a súdny proces s porotou. Podľa policajných správ prešiel herec na červenú a v aute mal otvorené alkoholické nápoje. Namerali mu hneď po nehode v krvi 0,36 promile alkoholu, pričom povolený limit je 0,08 promile. Stalo sa to presne 24. januára 2020, kedy ho tiež zatkli a po prepustení na kauciu nastúpil na odvykacie liečenie. Zrejme mu to ale veľmi nepomohlo, ba ani vzťah s peknou herečkou, s ktorou sa dali dokopy ešte v marci roku 2019.  V decembri nasledujúceho roka sa im narodil syn Rhodes Robert Hedlun, ale ani to veľmi nepohlo herca k zodpovednejšiemu prístupu. Pritom sa vraj dieťaťa nevedeli dočkať. 

Emmu Roberts môžu diváci poznať aj s filmu Wildchild (Chodiaca katastrofa), pozrite si krátky trailer: 

"V 16. rokoch som si povedala, že kým budem mať 24 rokov, budem vydatá a budem mať deti. Keď som potom skutočne dovŕšila 24 rokov, smiala som sa, keď som si na to spomenula,"  priznala sa pred časom pobavene. Ako tínedžerka pritom trpela endometriózou, ktorú jej neliečili, a ktorá je často zodpovedná za problémy s počatím. Keď jej v dospelosti diagnostikovali rakovinu, lekári jej odporučili, aby si dala zmraziť vajíčka. "Keď som to zistila, bola som šokovaná. Znelo to tak zvláštne a definitívne. Mala som pocit, že som urobila niečo zlé," priznala, ale uvedomila si, že nie je zďaleka sama s týmto problémom. "Znie to gýčovito, ale v momente, keď som na to prestala myslieť, som otehotnela. Najprv sme si to nechali pre seba, keby sa niečo pokazilo. Tehotenstvo ma naučilo, že najlepšie je neplánovať," dodala, ale vtedy tiež iste neplánovala ani rozchod s otcom jej dieťaťa.

Malý Rhodes oslávil koncom roka 2021 svoje prvé narodeniny:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Roberts (@emmaroberts)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie