Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rihanna je TEHOTNÁ! Ukázala poriadne bruško, prevetrala ho odhalené v mrazivom počasí!
Zdielať na

Rihanna je TEHOTNÁ! Ukázala poriadne bruško, prevetrala ho odhalené v mrazivom počasí!

Archívna reportáž

Ďalšia hviezda, ktorá tajila tú najradostnejšiu správu do poriadne vysokého štádia tehotenstva! Rihanna (33) odhalila svoje bruško počas prechádzky s raperom, otcom dieťaťa A$AP Rockym (33). Hviezda je evidentne už v poslednom trimestri.

​Rihanna odhalila svoje bruško na sérii fotografií, ktoré vznikli počas víkendovej prechádzky po New Yorku s jej priateľom, píše portál The Sun. Hoci na sebe mala ružový kabát za 6 tisíc eur, cez pás jej už bol zjavne primalý a bábätko chránila pred chladom len vlastným telom. Napriek mrazivému počasiu sa totiž Rihanna vykašľala na vrchný diel pod kabátom a namiesto toho mala na sebe šnúru perál a náhrdelník s krížikom.

Speváčka, hoci v poslednom čase najmä úspešná podnikateľka, a v USA slávny raper sa poznajú už takmer desať rokov, ale ich vzťah sa v roku 2020 zmenil z priateľského na lásku. Fanúšikovia špekulovali o jej tehotenstve v novembri minulého roka po tom, ako údajne požiadala personál, aby v jej blízkosti nefajčili, keď sa zúčastnila na historicky prvej prezidentskej inaugurácii na Barbadose.

Rihanna je už viac doma vo svete módy, ako na hudobnej scéne:

​Niektorí tiež tvrdili, že videli tehotenské bruško. Ona to však ešte v decembri vytrvalo popierala. Čas pochváliť sa prírastkom, ktorý príde na svet zjavne niekedy na prelome zimy a jari, nastal až teraz. Počas prechádzky ruka v ruke sa nastávajúci rodičia zastavili, aby sa pobozkali a objali, pričom A$AP ju v jednom momente nežne pobozkal. "Ona sa rovná asi tak miliónu ďalších. Myslím, že keď to viete, tak to viete. Ona je tá pravá," vyjadril sa ešte minulý rok o svojej láske.

​Keď predtým hovorila o svojich plánoch týkajúcich sa materstva, na otázku, kde si predstavuje samu seba o desať rokov, odpovedala pre britský Vogue: "O desať rokov? Budem mať 42 rokov! Budem stará. Budem mať deti - tri alebo štyri". Rihanna v priebehu rokov randila s mnohými známymi mužmi. V rokoch 2007 až 2009 Rihanna chodila s Chrisom Brownom. Rozišli sa po incidente, keď ju Brown údajne fyzicky napadol. Hviezda pokračovala vo vzťahu s raperom Drakeom, ktorý sa tiež zrejme neskončil v dobrom. Rihanna v roku 2015 krátko chodila s Travisom Scottom, ale tento románik krátko po začiatku vyšumel. So saudskoarabským podnikateľom Hassanom Jameelom chodila tri roky, kým sa pár v januári 2020 nerozišiel. A potom už prišiel na scénu A$AP Rocky a zdá sa, že je to skutočne ten pravý.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie