Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rihanna na oslavách samostatnosti Barbadosu ukázala bruško! Prvé bábo na ceste?
Zdielať na

Rihanna na oslavách samostatnosti Barbadosu ukázala bruško! Prvé bábo na ceste?

Archívna reportáž

Počas veľkej slávnosti počas inaugurácie prvej prezidentky po vyhlásení Barbadosu za republiku, udelili slávnej speváčke Rihanne (33) titul "Národná hrdinka Barbadosu". Ešte viac ako toto uznanie všetkých zaujalo ale jej vystupujúce bruško v obtiahnutých šatách. Hneď sa vyrojili špekulácie na sociálnych sieťach i v médiách, či je speváčka tehotná. Muža po svojom boku má, je ním raper A$AP Rocky, ktorý ju na Barbadose sprevádza a spolu by tam mali stráviť aj Vianoce.

V pondelok Rihanna odletela spolu so svojím priateľom, raperom A$AP Rockym, na Barbados, aby si tam prevzala na inaugurácii prvej prezidentky titul "Národná hrdinka Barbadosu". Ktovie, čo všetko brali do úvahy v rámci jej zásluh o jeho osamostatnenie sa od britského Commonwealthu, skôr ho získala preto, že je nepochybne najslávnejšou rodáčkou. Na sebe mala oranžové obtiahnuté šaty a pomerne nápadne jej vytŕčalo bruško. Okamžite sa preto rozpútali na sociálnej sieti dohady, že je tehotná. Už minulý rok vzbudila pozornosť jej veta, že chce tri - štyri deti. Vzhľadom na to, že má už po tridsiatke, je azda najvyšší čas začať.

Mnohí fanúšikovia Rihanny zverejnili na sociálnych sieťach fotografie z podujatia a poukazovali na to, že má v šatách viditeľne tehotenské bruško. Jeden z používateľov, The Academy, napísal: "Rihanna čaká svoje prvé dieťa s A$AP Rockym." Tweet získal tisíce retweetov, ale tieto tvrdenia nie sú ničím podložené. Nie je to prvýkrát, čo sa tento rok objavili fámy o tehotenstve speváčky. Aj v septembri si fanúšikovia mysleli, že Rihanna mala na galavečere Met Gala oblečené pre zmenu voľné šaty, aby zakryla bruško. O jej vzťahu s raperom Rockym sa začalo hovoriť už v roku 2018. Istý čas ale tvrdili, že sú len dobrí priatelia a spolupracovníci, až o dva roky neskôr však svoj vzťah prestali popierať.

Pozrite si jednu z prvých piesní s názvom Pon de Replay, ktorá Rihannu v roku 2005 preslávila po celom svete: 

Fámy o tehotenstve Rihanny začali najmä odvtedy, keď sa objavila správa, že Rihanna povedala zamestnancom na Barbadose, aby v jej blízkosti nefajčili. Tvrdil to zdroj MTO News: "Zamestnancom bolo v jej dome povedané, že sa nesmie piť ani fajčiť. Rihanna je tehotná a chce priviesť na svet svoje dieťa v zdravom prostredí," napísali zrejme na základe získaných dôverných informácií. Už minulý rok na otázku, kde si predstavuje samu seba o desať rokov, odpovedala: "Desať rokov? Budem mať 42 rokov! Budem stará. Budem mať deti - tri alebo štyri."

Rihannino tehotenstvo malo prezradiť jej údajné vystupujúce bruško na oslavách samostatnosti republiky Barbados: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rihanna? (@rihannaofficlal)

​Na otázku, či by chcela mať deti aj v prípade, že by si nenašla toho správneho partnera, odpovedala: "Do pekla, áno! Znižujú vás ako matku, ak v živote vašich detí nie je otec. Ale jediná vec, na ktorej záleží, je šťastie, to je jediný zdravý vzťah medzi rodičom a dieťaťom. To je jediná vec, ktorá dokáže dieťa skutočne vychovať, je to láska," tvrdila. Vtedy sa už ale vedelo, že randí s Rockym. Zachytili ich spolu aj keď vlani dovolenkovali na Barbadose. Fotografie páru, ako sa bozkáva na lodi, boli zverejnené aj v médiách. V rozhovore pre GQ na jar Rocky označil Rihannu za "moju dámu" "lásku môjho života". A dodal: "Je oveľa lepšie, keď máš 'tú pravú'. Ona sa rovná asi tak miliónu iných. Myslím si, že keď to viete, tak to viete. Ona je tá pravá." A Rihanna žiari šťastím tiež.

Súvisiace články

Najčítanejšie