Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Spevák oznámil rozchod len týždeň po narodení bábätka! Má to poriadne zamotané pozadie!
Zdielať na

Spevák oznámil rozchod len týždeň po narodení bábätka! Má to poriadne zamotané pozadie!

Archívne video

Vo veľmi čudesnom vzťahu amerického speváka Aarona Cartera (33), brata slávnejšieho Nicka z Backstreet Boys, a jeho snúbenice, barmanke pôvodom z Bulharska, Melanie Martinez (29), sa ani po narodení ich spoločného potomka na pokazených vzťahoch nič nezmenilo. Ich synček tak zrejme môže na prítomnosť oboch rodičov zabudnúť. Obaja umelci ale na to, ako sa javí, priveľmi nedbajú.

Aaron Carter a jeho snúbenica Melanie Martinez sa iba týždeň po narodení ich prvého dieťaťa rozhodli ísť každý "vlastnou cestou", ako oznámil spevák v utorok na Twitteri. Carter tvrdí, že dôvodom náhleho rozchodu je "veľmi veľká lož" zo strany jeho sestry-dvojčaťa Angel Carter. "Moja sestra komunikujúca s mojou bývalou snúbenicou všetko zničila najmä vzhľadom na to, že vedela, čo sa mi Angel snaží spraviť na súde. Vďaka, Angel, zničila si moju rodinu. Boh ti žehnaj," provokatívne poďakoval sestre, s ktorou vedie otvorenú vojnu.

Aaron v samostatnom tweete upresnil, prečo bol pre Melanie rozhovor s jeho sestrou Angel takým veľkým problémom, a uviedol, že to, čo jeho teraz už bývalá snúbenica urobila, je "neodpustiteľné". "Poznala moje hranice a najmä to, aby sa nerozprávala s istou polovicou mojej rodiny, ktorá sa ma snažila vykresliť ako šialeného psychotického človeka a pedofila," odpovedal jednému zo sledovateľov a súhlasil s tým, že je "zničujúce", že sa rozišli tak skoro po narodení ich synčeka Princea Lyrica Cartera.

Pripomeňte si jeden z najväčších Aaronových hitov:

Spevák hitu "I Want Candy" v treťom tweete tvrdil, že je s Angel rozhádaný, pretože podľa neho tvrdila, že Aaron "chcel zabiť Lauren Kitt (manželku brata Nicka Cartera) a ich nenarodené dieťa". Aby situáciu ešte viac zamotal, Aaron dodal: "Na súde ma stálo 50 000 dolárov, keď sa moja rodina snažila vysúdiť, aby mi zobrali dom v exekúcii, pričom ma označili za pedofila, ktorý im na Vianoce posiela len správy, lebo mám zákaz priblíženia sa k nim."

Jeden z ostatných tweetov Aarona znie aspoň trochu optimisticky, keď sa vraj budú s Melanie snažiť byť dobrými rodičmi:

Aaron sa ďalej v niekoľkých tweetoch nazval "slobodným otcom" a na záver povedal: "Nikdy v živote som sa necítil viac zničený, zradený a oklamaný, toto je hrozná situácia vzhľadom na to, že Princ si nič z toho nezaslúži a teraz je mojou úlohou byť len slobodným otcom". Martinez sa k celej záležitosti nevyjadrila a dokonca zrušila svoje účty na sociálnych sieťach. Bývalý pár sa pritom len dva dni predtým na Aaronovom Instagrame prezentoval fotografiou, kde obaja pôsobili šťastne. Aaron vtedy zverejnil video, na ktorom s Martinez pozerajú vianočné filmy spolu s ich novorodencom.

Pred pár dňami si vyznávali Aaron s Melanie lásku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aaron Carter (@aaroncarter)

Rozchod však nie je pre ich fanúšikov žiadnym prekvapením, obaja mali veľmi emotívny vzťah. Začali spolu chodiť v januári 2020 a rozišli sa v marci toho roku kvôli hádke v Aaronovom dome, po ktorej rapera zatkli za trestný čin domáceho násilia. Martinez mu údajne pred zatknutím povedala, že je tehotná. Teraz  má ale vraj plán odísť žiť do Vegas a Carter narieka, že syna už neuvidí. Sledovať aktuálne jeho Twitter je hotová telenovela, kde je ale pravda, vie azda iba on.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie