Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Šok českej missky! V 6. mesiaci spravila pre bábo aj párty, na ultrazvuku bolo všetko inak!
Zdielať na

Šok českej missky! V 6. mesiaci spravila pre bábo aj párty, na ultrazvuku bolo všetko inak!

Zdroj: instagram/DS

Poslednú dobu začalo byť aj v susednom Česku po americkom vzore zvykom usporiadať party, kde sa budúca mamička pochváli, akého pohlavia bude jej potomok. Aj mladučká víťazka Miss Českej republiky 2019, Denisa Spergerová (21), neodolala príležitosti pochváliť sa týmto spôsobom, čo nosí vo svojom rastúcom brušku. Rozoslala pozvánky svojim priateľom, aby sa prišli zabaviť na party "odhalenia pohlavia" spolu s ňou. Došlo však k celkom prekvapivému zvratu.

Hoci s tak skorým materstvom ešte celkom nepočítala, svojmu tehotenstvu sa Denisa Spergerová potešila. Spolu s partnerom, podnikateľom Viktorom Hajíčkom (36), im to celkom klape a v krátkej budúcnosti si rodinu aj tak plánovali založiť. Krásnej modelke začína šiesty mesiac tehotenstva, a tak už bolo možné na ultrazvuku zistiť, akého pohlavia je jej v brušku rastúci potomok. Keď sa na toto tajomstvo popýtala pri prehliadke lekárky, povedala jej, že je to chlapec. Mala z toho veľkú radosť, ale partnerovi vtedy vraj toto tajomstvo neprezradila, píše portál Super.cz

Dlho neváhala a rozhodla sa usporiadať večierok, na ktorom pozvaným hosťom odhalí pohlavie ich dieťaťa. Snáď každý, komu poslala pozvánku, ju prišiel v jej radosti podporiť. V jeden moment konečne prepichla balón, z ktorého vypadli modré konfety. A vraj to bolo aj prekvapenie pre jej partnera a budúceho otecka. "Budeme mať chlapčeka," žiarila šťastím nastávajúca mamička a dojala tým aj budúceho otecka. Onedlho bolo ale všetko celkom inak.

Denisa na miss zažiarila dokonalými krivkami: 

Na najbližšom gynekologickom vyšetrení zostala Denisa veľmi prekvapená. Na ultrazvuku bolo už zreteľne vidieť, že jej dieťatko nie je chlapec, ale dievča. "Bola som u inej lekárky, prechádzali sme si výsledky a šokovalo ma, že to nie je chlapec. Podľa výsledkov DNA teraz ale vyšlo, že to bude dievčatko. Na ultrazvuku to dnes bolo tiež jasne vidieť," povedala Denisa pre Super.cz"Bola som v šoku, počítala som s chlapčekom. Vôbec nechápem, ako sa to mohlo stať. Mrzí ma, že sme už urobili oslavu, všetkým sme to povedali a vo finále je to úplne inak," požalovala sa pomýlená Spergerová.

Z chlapčeka sa po detailnejšom sono vyšetrení vykľulo dievčatko:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DENISA SPERGEROVÁ (@denisasperger)

Víťazkou súťaže krásy Miss Českej republiky sa stala Denisa v roku 2019, v tom istom roku reprezentovala Českú republiku aj na Miss World v Londýne. Umiestnila sa v Top 10. V roku 2020 reprezentovala Českú republiku aj na súťaži Miss Grand International, kde sa umiestnila v prvej desiatke. Stala sa úspešnou modelkou, ale teraz bude musieť mať pauzu."Chceli sme počkať ešte rok alebo dva, prišlo to nečakane, ale veľmi sa tešíme. Už sa neviem dočkať," povedala pre nastávajúca mamička. Modelkou plánuje byť aj do budúcnosti."Mám 21 rokov, nie je problém vrátiť sa k modelingu a o nič neprídem. Na modelku budem mať ešte pekný vek," konštatovala s presvedčením.

Súvisiace články

Najčítanejšie