Jasno
15°
Bratislava
Matúš
21.9.2024
Koniec lásky?! Slová Lucky Vondráčkovej sú pomerne jasné!
Zdielať na

Koniec lásky?! Slová Lucky Vondráčkovej sú pomerne jasné!

Archívna reportáž

S príchodom jesene a chladnejšieho počasia akoby začal chladnúť aj vzťah medzi Luciou Vondráčkovou (41) a Petrom Vojnarom (45). Obaja sú vraj veľmi pracovne vyťažení, a tak nemajú čas ani na vzájomné stretávanie. Ľudia sú už zvedaví, prečo ich spolu nevidieť, nechce sa im veriť, žeby tak rýchlo prišiel koniec. Najskôr sa k tomu vyjadril veľmi neurčito Vojar, teraz podobne nepriamo odpovedala aj Lucie. Len oni sami najlepšie vedia, ako to majú medzi sebou naozaj, ale ako vidieť, nie sú ochotní to povedať na rovinu. Ale možno ešte nie je medzi nimi koniec.

Je isté, že intenzita vzťahu speváčky Lucie Vondráčkovej a moderátora Petra Vojnara zoslabla. Obaja priznávajú, že sa posledné týždne vidia iba minimálne. V televíznom rozhovore pre Showtime sa speváčka vyjadrila, že je veľmi pracovne vyťažená. "Nemám, vôbec nemám čas na lásku. Nestíham," tvrdí zaneprázdnená Lucie a dokonca v odpovedi ani nevyslovila Petrove meno, píše portál Blesk.cz. Vyznelo to dosť kruto, takto sa zvyčajne zamilovaná osoba nevyjadruje. Potom pridala ďalšiu vetu, ktorá ale tiež nevyznela pre Vojnara veľmi nádejne. "Neviem, už dlho som ho nevidela. Myslím, že to zvládne, je to veľký chlapec," odpovedala Lucie s úsmevom, ale aj s istou ľahostajnosťou na otázku, čo na to hovorí Vojnar.

Petr Vojnar tiež neodpovedal s veľkým nadšením pre ŽivotvČesku.cz, ako pokračuje pomerne čerstvý vzťah medzi ním a Luciou. "V poslednom čase sme sa videli asi štyrikrát, odhadujem, že tak raz za týždeň. V tejto chvíli nemáme intenzívny vzťah. Ona chodí na Slovensko nakrúcať, ja mám veľa práce a do toho deti," snažil sa vysvetliť sympatický moderátor čo sa deje v ich živote poslednú dobu. Podobne ako jeho partnerka, aj on sa naplno venuje od októbra práci, keďže sa po pandemických obmedzeniach rozbehli všetky kultúrno-umelecké aktivity, čo by malo pokračovať až do Vianoc. Je rád, ako všetci výkonní umelci, že nemusí sedieť doma a čakať ako sa situácia vyvinie.

Na lásku to už u Lucky nevyzerá, hoci ešte pred mesiacom priam žiarila:

​Ako z jeho odpovede vyplynulo, je teda hlavným dôvodom ich pauzy intenzívna práca. "Závisí to od našich spoločných pracovných aktivít, keď sme ich mali, tak sme sa viac videli. Teraz v súčasnej dobe vyslovene žiadnu nemáme, preto sa vidíme menej. Skrátka ak je čas, odhadujem, že asi raz týždenne. Vídame sa ako každý iný pár, ktorý je pracovne vyťažený," tvrdí moderátor. Ak to bude ale takto pokračovať naďalej, veľké nádeje na pevný partnerský vzťah medzi nimi nie sú. Toto si môžu dovoliť na nejaký čas iba dobre zohratí, dlhoroční partneri.

Od augusta Lucka žiadnu spoločnú fotku nezverejnila:

Samozrejme ich "neviem, nemám čas, mám veľa práce" neveští nič dobré pre vzťah. Uvažujú tak mnohí ich sledovatelia, ktorí vo veľkom špekulujú, že to medzu nimi skončilo a tí, ktorí už od začiatku tvrdili, že to iba hrali, aby zvýšili záujem o nové videoklipy s pesničkami Lucie Vondráčkovej, sú zas na koni. Ale je možné aj to, že si chcú dať iba pauzu od priveľkého záujmu médií o ich súkromie, čo najmä Lucie nemá rada. Potrebuje sa v pokoji venovať svojej kariére, ako aj jej dvom synom. No po troch rokoch od rozvodu jej už všetci lásku priali, o to väčšie sklamanie to bude, ak vzťah nevyšiel.

Súvisiace články

Najčítanejšie