Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Prednedávnom žiaril český spevák láskou, teraz nechal priateľku odísť bez rozlúčenia! Zato vychvaľuje inú!
Zdielať na

Prednedávnom žiaril český spevák láskou, teraz nechal priateľku odísť bez rozlúčenia! Zato vychvaľuje inú!

Zdroj: Instagram/JAS

Ktovie ako to má Sámer Issa (35) so šťastím v hre, ale v láske sa mu akosi nedarí. Pred časom ho opustila jeho priateľka Pavlína, s ktorou sa dokonca pokúšali aj o dieťa. Rozišli sa ale vraj priateľsky a dokonca sama radila Sámerovi v tom, aby sa dal dokopy s mladou kráskou Julio-Annou, ktorú aj on poznal už od jej detstva. Vyzeralo to nádejne, ale momentálne sa zdá, že to nebolo nadlho.

Jednému z najznámejších účastníkov speváckej súťaže, Sámerovi Issovi, poslednú dobu zrejme už trochu padol hrebienok. Kedysi striedal ženy jednu za druhou, teraz je to už poskromnejšie, ba je otázne, či nie je už zväčša len sám. Je pravda, že aj vekom iste dozrel a tvrdil, že chce už vážny vzťah. Jeho posledná partnerka, s ktorou sa ukazoval na sociálnej sieti a tvrdil, že mu "doma navarí a uprace", mladá Julie Anna, v týchto dňoch odišla na pol roka do Emirátov a on sa s ňou ani neprišiel rozlúčiť na letisko, píše portál Expres.cz.

V mesiaci lásky, v máji, sa Issa svojim sledovateľom na sociálnej sieti pochválil vzťahom s týmto pekným mladým dievčaťom, ktoré je dcérou jeho rodinnej známej. V jej rodine, ktorá obýva veľký dom na okraji Prahy, trávil veľa času. Manželka známeho architekta bola už od začiatku kariéry Sámera jeho veľkou fanúšičkou a neprekážali jej ani jeho mnohé mediálne škandály. "Rýchlo sa stal súčasťou rodiny, nechýbal na žiadnej dôležitej oslave či akcii, trávil tam aj vianočné sviatky. Keď sa manželia Šulcovci rozišli, chodil tam ešte viac," prezradil zdroj z okruhu tejto rodiny.  S otvorenou náručou prijímala aj jeho priateľky a známych. Dobre poznala aj jeho Pavlínku, s ktorou sa už medzitým rozišiel. Podobne, ako spevák, aj ona obľubuje extravaganciu. Sámer u nej doma nakrúcal aj pre reláciu Prostřeno a zrejme jej ani neprekážalo, že sa chválil vzťahom s jej dcérou.

Julie-Anna si zahrala aj v Sámerovom novom videoklipe k piesni Nedýchám: 

Zatiaľ čo sa prišla celá rodina s Juliou Annou rozlúčiť na letisko, Sámer tam chýbal. Naopak, pochválil sa na sociálnej sieti esemeskou od pianistky, s ktorou má nahrávať svoj nový album. "Dnes skvelá skúška môjho nového repertoáru, čo pripravujem. Autorská tvorba a po skúške mi prišla od pani pianistky táto SMS: Ja ďakujem tebe, Sámer,"  začal svoj príspevok Issa, ktorý zrejme dostal odpoveď za svoje poďakovanie za spoluprácu s hudobníčkou a pridal tam aj fotografiu ich oboch. "Pre mňa je to zážitok na celý život. To sa nedá vyčísliť. Čistá radosť, som tu. Žijem. Prítomný okamžik. Veľmi ďakujem!" vyznal sa mladý spevák z čerstvého dojmu z chvíľ strávených s klaviristkou.

Kým sa Sámer chváli spoluprácou s uznávanou klaviristkou...:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sámer Issa (@samerissafficial)

...jeho priateľka Julie-Anna si užíva pracovný život v Emirátoch:

U niektorých sledovateľov jeho profilu na sociálnej sieti okamžite vyvstali otázky, či to vyznanie zo stretnutia so zrelou hudobníčkou nie je náznakom, že na Julii Annu už nemyslí a má v živote iné priority.  Navyše, v tomto prípade  išlo zo strany Sámera zrejme aj o promo k jeho novému videoklipu. V šoubiznise sa pohybuje už dostatočne dlho, aby vedel, ako zaujať. O odchode svojej novej lásky Júlii Anne sa na sociálnych sieťach vôbec nezmienil a podobne ani ona o ňom. V Emirátoch ju nasledujúce mesiace zrejme čakajú celkom nové zážitky a možno aj vzťahy. 

Súvisiace články

Najčítanejšie