Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pribrala pre rolu 50 kíl?! Vždy ultra štíhla herečka je na nepoznanie!
Zdielať na

Pribrala pre rolu 50 kíl?! Vždy ultra štíhla herečka je na nepoznanie!

Archívna reportáž

Azda každý si spomína na sympatickú herečku Renée Zellweger (52) v úlohe Bridget Jones. Kvôli nej bola dokonca ochotná aj rapídne pribrať, čo je u žien z filmovej brandže obzvlášť veľká obeta. Pre zachovanie štíhlosti podstupujú herečky skôr drastické diéty a plastiky, aby boli žiadúce a obstáli v konkurencii. Reneé ale na to nedbala a preto dlho neváhala a úlohu bacuľatej Bridget prijala. V nej sa tak blysla, že si získala srdcia divákov na celom svete a ďalšie ponuky na hranie vo filmoch. V jednom z posledných za svoje herecké umenie v úlohe filmovej legendy Judy Garland získala sošku Oscara.

Vianoce si snáď už nikto nedokáže predstaviť bez filmov o roztržitej Bridget Jones, ktorú s veľkým šarmom zahrala hollywoodska herečka Renée Zellweger. Veľmi jej pristala aj bacuľatá tvárička, ktorá nemusela byť do tejto podoby upravovaná maskérmi. Herečka jednoducho do plnších tvarov, ktoré vyžadoval scenár a režisér, pribrala. Inak je ale Zellweger skutočne veľmi štíhla. No svoje proporcie Renée mimoriadne zväčšila aj v poslednom seriálovom filme, ktorý práve začali nakrúcať.

​V seriáli The Thing About Pam si zahrá hlavnú úlohu, vrahyňu Pamelu Hupp. Predlohou je skutočná osoba a jej príbeh. Táto žena si vo väzení odpykáva doživotný trest za vraždu zdravotne postihnutého muža, ktorá sa udiala v roku 2016. V seriál sa však však dej odvíja od jej údajného ďalšieho zločinu, vraždy Betsy Faria, ktorá bola zavraždená v roku 2011. Pamelu Hupp obvinili a usvedčili aj z tohto činu po niekoľkých zvratoch v prípade. Svoju vinu však odmietla. Aby sa na ňu Zellweger čo najviac podobala, musela riadne zväčšiť svoj objem. Tentokrát však, našťastie, stačilo použiť špeciálne vyrobené celotelové body a tvár jej vyplnili a upravili v maskérni. Zamaskovaná Reneé je skutočne na nepoznanie.

Pozrite si výkon Renée Zellweger v úlohe Roxie v muzikály Chicago z roku 2002: 

Aj v úlohe slávnej herečky a speváčky Judy Garland musela Zellweger podstúpiť premenu najmä tváre. Vo filme s názvom Judy mala vyzerať ako predčasne zostarnutá hviezda s pohnutým osudom. Dej filmu sa odohráva v období na sklonku jej života, keď bola silne závislá od alkoholu a liekov proti bolesti. Garland kedysi zahviezdila ako Dorotka z legendárneho muzikálu Čarodejník z krajiny Oz. Dožila sa iba 47 rokov, zomrela po predávkovaní barbiturátmi, podobne ako aj Marilyn Monroe, ktorá mala iba 36. V Hollywoode neboli jediné, ktoré takto smutne dopadli.

Takúto drastickú premenu podstúpila inokedy ultraštíhla Reneé kvôli filmovej úlohe vrahyne Pam. Fotku zdieľal jej priateľ:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ant anstead (@ant_anstead)

Renée si kvôli filmu zmenila aj farbu vlasov a musela tráviť hodiny v maskérni, aby vyzerala staršie, hoci vekom je ešte o málo staršia ako bola v čase úmrtia Judy Garland. Písal sa rok 1968  iba rok pred jej smrťou, keď sa Judy rozlúčila s verejnosťou sériou vypredaných vystúpení v Londýne a práve na tieto momenty sa zameriava film. V tom čase bola už veľmi unavená životom, od svojich detských rokov šla z filmu do filmu a z vystúpenia do vystúpenia. Získala mnohé ocenenia medzi nimi aj Oscara a posmrtne Grammy za celoživotné dielo. Ocitla sa aj v sieni slávy medzi 100 najlepšími umelcami sveta. Už ako pätnásťročná začala Judy Garland svoje problémy zo slávou riešiť konzumáciou utišujúcich práškov a alkoholu. So závislosťou na nich potom bojovala až do konca svojho života. Sympatickej usmievavej Renée Zellweger také niečo iste nehrozí.   

Pozrite si celú sériu fotiek zmenenej Reneé:

Súvisiace články

Najčítanejšie