Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Marián Čekovský šokuje nepriznaným potomkom! Rok dieťa tajil, teraz ho rovno UKÁZAL!
Zdielať na

Marián Čekovský šokuje nepriznaným potomkom! Rok dieťa tajil, teraz ho rovno UKÁZAL!

Spevák, hudobník, skladateľ a zabávač Marián Čekovský patrí rozhodne medzi najsympatickejšie tváre v slovenskom šoubiznise. Tento írečitý východniar zabáva aj divákov jojkárskeho Inkognita, no spolupracuje aj na mnohých ďalších projektoch. Pri toľkej práci zrejme akosi zabudol svetu oznámiť, že sa stal štvornásobným otcom.

Marián Čekovský (44) je nielen mimoriadne vtipný a sympatický človek, ešte k tomu dostal aj poriadnu nálož talentu a zdá sa, že aj súkromí má na ružiach ustlané. Z dlhoročného vzťahu s o 7 rokov staršou Ľubicou má dve krásne a talentované dcéry - 19-ročnú Hannah a 15-ročnú Sofiu. Speváčka Nataša Džunková (39) sa stala mamou jeho tretieho potomka, dnes už 5-ročného syna Alexeja. 

Že sa stal Čeky otcom aj po štvrtýkrát a vyrovnal pohlavia, sa ale akosi zabudol pochváliť. Pritom ešte na jar tohto roku zahmlieval, že by sa potešil ďalšiemu bábätku a to už bolo jeho skutočné bábo pár mesiacov na svete.

Čeky je citlivý človek:

​Až prednedávnom v rámci jedného z rozhovorov v podstate neplánovane priznal farbu. Rovno upresnil, že je otcom štyroch detí - dvoch dievčat a dvoch chlapcov. Najnovší prírastok má presne rok a dostal krásne meno - Nikolaj. Keď už je to vonku, netreba sa skrývať, povedal si azda Marián a na Instagram hodil fotku svojho milovaného synčeka.

Nikolaj akoby otcovi z oka vypadol:

Instagram/MČ

Síce k fotke v instastories vôbec nič nenapísal, no človek nemusí byť Sherlock Holmes, aby bolo na prvý pohľad jasné, ku komu patrí malý fešáčik. Absolútny ockov výraz a pohľad, až je vtipné, ako si človek takto namixuje kópiu. No k bábätku už toho viac neprezradil, a tak necháva naplno pracovať fantáziu fanúšikov, ktorých rok tak trošku vodil za nos.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie