Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pubertiacka nevďačnosť, alebo doma skutočne tak trpela?! Dcéra hereckého páru slávnej mame poriadne naložila!
Zdielať na

Pubertiacka nevďačnosť, alebo doma skutočne tak trpela?! Dcéra hereckého páru slávnej mame poriadne naložila!

Archívne video

Rodičom niekedy nie celkom vyjde prístup k výchove svojich detí. Nech sa akokoľvek snažia, s príchodom puberty sa v nejednej mladej duši zrazu čpsi prepne a všetko je zle. Dospievajúca dcéra hereckého páru Denise Richards a Charlieho Sheen je, zdá sa, podobný prípad. Tvrdí, že je teraz šťastnejšia ako kedykoľvek predtým po tom, čo sa odsťahovala z "násilníckej domácnosti" svojej slávnej mamy.

Päťdesiatročná Denise Richards a 56-ročný Charlie Sheen boli manželmi v rokoch 2002 až 2006 a majú spolu dve dcéry, 17-ročnú Sami a Lolu. Práve staršia Sami Sheen tento týždeň vyslovila šokujúce obvinenie vo virálnom videu na TikToku, ktoré však medzičasom už pred zrakmi verejnosti skryla, píše portál PageSix.

K emotívnemu videu, na ktorom vyzerá rozrušene a je celá uplakaná, Sami napísala: "Dnes je to jeden rok - uväznená v domácnosti, kde ma týrali, nenávidela som sa, celé dni som nejedla ani nespala, mala som šialené depresie, nenávidela som školu atď..."

Pozrite si inkriminované video, kde Sami Sheen obviňuje svoju mamu z nepekných vecí:

​Následne v zjavne šťastnejšom videu prezradila: "Teraz - konečne som sa odsťahovala z pekelného domu, prežila som duchovné prebudenie, vlastním 2 mačky, som šťastná a slobodná, plná lásky k sebe a vyletela som zo strednej školy". Aj z týchto slov tak trochu cítiť, že ide zrejme tak trochu o pubertálne rebelstvo, nakoľko nie je veľmi znakom zrelosti tešiť sa z vyhadzovu zo strednej školy. Hoci Sami neuviedla, s ktorým z rodičov tak "zle" žila, portál Page Six zistil, že minulý rok bývala s mamou. Sami tiež v júli zverejnila video, v ktorom hovorí, že sa ju mama pokúsila vyhodiť z domu.

Charlie si zachováva dobrý vzťah s exmanželkou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charlie Sheen (@charliesheen)

Nemenovaný zdroj z blízkosti rodiny dodal, že Samiine tvrdenia sú len výsledkom tínedžerského hnevu. "Denise stanovila normálne pravidlá, ktoré by stanovil každý rodič. Ona ale nechcela tie pravidlá dodržiavať," prezradil zdroj a upresnil, že Sami sa rozhodla uprednostniť otca. "Charlie Denisine pravidlá nepodporoval. Má iný spôsob výchovy a Sami sa rozhodla žiť s otcom," znie prekvapujúci verdikt, no pri pohľade na divoký život Charlieho sa dá veriť tomu, že pravidlá vyslovene nemá rád. "Denise svoju dcéru veľmi miluje a táto situácia ju zarmútila," vyjadril sa ďalej nemenovaný zdroj. Charlie Sheen medzitým pre Page Six prostredníctvom svojho zástupcu Jeffa Ballarda povedal: "Sam je úžasná. Bezvýhradne milujem ju, aj všetky svoje deti. Užívame si to". Ktovie, kedy divoká pubertiačka pochopí, že mama jej určite chcela len to najlepšie, dodržiavanie pravidiel je ale nevyhnutné.

Obsah TikToku dcérenky hviezdneho páru je primerane pubertálny:

@samisheen

♬ Harness Your Hopes - B-side - Pavement

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie