Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ceterová odletela s rizikovým tehotenstvom k moru! TOTO jej pritom povedal lekár!
Zdielať na

Ceterová odletela s rizikovým tehotenstvom k moru! TOTO jej pritom povedal lekár!

Archívna reportáž

Po rôznych komplikáciách sa konečne podarilo slovenskej playmate Lele Ceterovej (31) spolu s jej snúbencom Karlosom Vémolom (35) odletieť na vytúženú dovolenku. Vybrali si sicílsku Taorminu. Lekári, ktorí sa starajú o rizikové tehotenstvo Lely, s tým ale prekvapivo súhlasili. Jej tehotenstvom zaťažený organizmus by mal ako let, tak aj pobyt pri mori zvládnuť. Lela je za to veľmi vďačná. Nielen ona, ale aj jej partner, zápasník MMA, oddych pri mori veľmi potrebovali.

Lela Ceterová oznámila nedávno svojim priaznivcom dobrú správu. "Konečne som mohla letieť niekam, kam mi lekár dovolil. Sme v Taormine na Sicílii, je to len dve hodiny letu, dalo sa to zvládnuť. Prvýkrát som sa mohla kúpať a opaľovať v inom stave a mám z toho veľkú radosť,"  zverila sa prostredníctvom portálu ŽivotvČesku.cz a pridala fotografiu, na ktorej s Karlosom vyzerajú veľmi spokojne a šťastne a neváhala ukázať aj svoje bruško, ktoré sa čoraz viac zaobľuje. Malú dcérku Lily nechali zatiaľ na starosť starej mame.

Budúca mamička druhého potomka vysvetlila svoju situáciu počas terajšieho tehotenstva, ako aj ako ho zvláda s jej dcérkou Lily. "Lekári mi naozaj povedali, aby som nič nerobila, nič nezdvíhala, nikam nechodila a bola v pokoji. Nesmiem si vôbec namáhať telo a už vôbec nie dvíhať dcéru, čo inak robím stále. Lilinka je teraz na týždeň u Karlosovej mamičky. Stará mama Janka je veľmi skvelá a veľmi dobre spolu vychádzame. Som veľmi rada za to, aká je," priznala Lela začiatkom leta a dodala, že nevie, ako to všetko dopadne.

Karlos a Lela si potrpia na okázalý životný štýl, v podobnom duchu oslávil bojovník aj svoje nedávne narodeniny:

Vzhľadom na jej problémy s tehotenstvom, ako aj Karlosov zdravotný stav po operácii ramena, potrebovali obaja už poriadny relax. Konečne sa ho dočkali a chcú si ho užiť iba v dvojici. "Lilinka býva u babičky, kde jej vôbec nič nechýba, pretože tam má kamarátky v rovnakom veku. Priznávam, že tentoraz som ju nechcela vziať so sebou. Je tu veľmi horúco, do toho som tehotná, stále som unavená, veľmi som si chcela naozaj poriadne oddýchnuť. Každá mama vie, že keď ste v takomto stave, starostlivosť o ďalšie dieťa zmáha," opísala svoje pocity pre ŽivotvČesku.cz tehotná Lela Ceterová.

Lela a Karlos si užívajú dovolenku v Taliansku bez malej Lily, tá je zatiaľ v dobrých rukách u svojej babičky:

Druhého spoločného potomka s Karlosom Vémolom by sa mali dočkať decembri. Karlos si veľmi prial, aby s ním Lela opäť otehotnela, čo priznal ešte vlani v decembri po zásnubách. Pre neho to bude už tretí vlastný potomok. Najstarší syn žije s jeho bývalou partnerkou v Londýne. Vo vzťahu s ním sa prejavuje ako starostlivý otecko. Spolu s jeho nevlastnou sestrou, ktorú Vémola berie ako svoju, ich rád privíta v Česku, kde potom aj spolu s Lelou a ich malou Lily spoločne podnikajú rôzne výlety. Rodina je aj pre takého dobrodruha, ako je Vémola, zrejme vždy na prvom mieste.

Súvisiace články

Najčítanejšie