Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
A je to tu! Šťastní Matušovci ohlásili, že sa konečne dočkali!
Zdielať na

A je to tu! Šťastní Matušovci ohlásili, že sa konečne dočkali!

Zdroj: Instagram/LM

Konečne sa podarilo Bohušovi Matušovi (48) zohnať pre svoju rodinku nové bývanie. Aj keď byt, v ktorom býval doteraz, sa Matušovcom páčil, neustále problémy so susedom už boli neznesiteľné. Spevák potrebuje, pochopiteľne, pravidelne precvičovať svoje hlasivky, čo sa susedovi vôbec nepáči. Netoleruje ani fajčenie na balkóne. V máji došlo takmer k násilinostiam, čo musela riešiť aj polícia. Matuš preto požiadal prostredníctvom sociálnej siete o pomoc s hľadaním nového bývania, ideálne v rodinnom dome, aby už viac nemusel znášať nálady suseda. A veci sa pohli k lepšiemu.

Bohuš Matuš má už niekoľko dní plné ruky práce so sťahovaním. Je teraz síce plne vyťažený aj čo sa týka jeho práce, ale príprava na definitívny presun do nového obydlia je predsa len momentálne hlavným bodom týchto dní. Našťastie je domček so záhradou neďaleko miesta, kde bývali doteraz. "Sťahujeme sa do domčeka so záhradkou. Našli sme si krásnu nehnuteľnosť v Dolných Chabroch, čo je kúsok od miesta, kde bývame teraz. Je to tam naozaj pekné a hlavne budeme mať svoj pokoj," informoval Matuš ŽivotvČesku.cz v polovici augusta, keď sa iba pripravoval na sťahovanie.

Spolu s manželkou a dcérkou sa ale budú môcť po nasťahovaní tešiť z pekného bývania, bez otravného suseda. "Máme toho veľa, celý týždeň som šoféroval, sťahoval sa, balil. Snáď to bude čoskoro pokojnejšie," zveril sa spevák pre ŽivotvČesku.cz a prezradil aj ďalšie detaily o sťahovaní. "Máme tam nové postele, skrine, už mám aj kľúče. Máme rovnakých sťahovákov ako mal Karel Gott - všetko nám krásne zabalili a pripravili," pochválil sa. Iste je pri takej náročnej činnosti, ako je sťahovanie, potrebná každá ruka. A spoľahliví a skúsení sťahováci sú na nezaplatenie.

Sťahovanie však prišlo v pomerne nevhodnej dobe. Zatiaľ čo spevák je rád, že konečne môže po uvoľnení covidových opatrení koncertovať, Lucie musela koncom júna podstúpiť operáciu a nemala by sa preto s ničím naťahovať. Napriek tomu sa snaží, ako sa len dá. "Lucinka mi veľmi pomohla. Ja som kvôli predstaveniam veľmi zaneprázdnený. Musím povedať, že mi dosť pomohla napriek tomu, že sa naplno stará o našu dcéru," pochválil manželku Bohuš. Vidina nového pokojného domova je iste pre manželský pár veľkou motiváciou.

​Kvôli sťahovaniu Matuš ani veľmi neoslavoval nedávne narodeniny. Sťahovanie si rozhodne vyžaduje plné sústredenie. Treba všetko poriadne naplánovať, aby nedochádzalo ku zmätkom a zbytočnej nervozite. Ešte nie je rodinka celkom presťahovaná, ale už má starostlivý otec predstavy, čo treba urobiť na záhrade pre malú dcérku. "Chceme tam pre Natynku dať kolotoč, hojdačku a pieskovisko. Dom so záhradou je pre dieťa  na vyrastanie ideálny," opisuje spevák svoje plány, čo ho čaká ešte urobiť. Iste časom pribudne aj nejaké záhradné posedenie s grilom, kde budú môcť robiť stretnutia s rodinou a priateľmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie