Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bohuš Matuš priznal výsledky z kontroly u lekárky! Jeho dcéra je iná ako bežné deti!
Zdielať na

Bohuš Matuš priznal výsledky z kontroly u lekárky! Jeho dcéra je iná ako bežné deti!

Zdroj: Instagram/BM

Neprejde snáď týždeň, aby nepovedal spevák Bohuš Matuš (48) niečo nové na margo svojho vzťahu s manželkou Luciou (18). Ten trvá už od jej pätnástich rokov a mnohým bol preto tŕňom v oku, ak aj pre veľký vekový rozdiel. Obaja však potvrdili, že im to klape a myslia to vážne a svoju lásku spečatili v máji aj manželstvom. Predtým sa im však narodila rozkošná dcérka. Spevák je na ňu veľmi pyšný, priam sa v nej vidí.

Ako pre portál Život v Česku prezradil spevák Bohuš Matuš, on a jeho manželka Lucinka sa už zamýšľajú nad dieťatkom číslo dva. Aj keď ešte pred pár mesiacmi to tak nevidel, teraz by vraj chcel, aby k nej čoskoro pribudol aj ďalší súrodenec. Prezradil tiež, aký talent badá u maličkej Natálky, ktorá už v decembri oslávi svoj prvý rôčik.

Po ďalšom dieťati vraj pomaly hneď po narodení dcérky Natálky podľa slov Matuša túžila predovšetkým vtedy novopečená mama Lucia. Z potomka bola veľmi nadšená, už mesiace pred jeho narodením študovala spoločne s partnerom rôzne knihy a príučky o starostlivosti o dieťa. Veľa času venovala aj nákupu všetkého k tomu  potrebného. Po príchode dcérky do ich domova to mohla v praxi zúžitkovať a iste to aj ocenila. Našťastie Bohuš mal, ako všetci umelci, kvôli covidu pauzu, a tak mu nerobilo problém byť vo výchove Natálky partnerke oporou. Ich vzájomná spolupráca a dôvera sa prejavila aj na povahe a vývoji malej Natálky. Teraz mala deväť mesiacov a rastie doslova pred očami. Ako správny otec sa v nej doslova vidí. "Veľa ľudí hovorí, že sa na mňa podobá. Ale  dievčatá zväčša bývajú po otcoch - aspoň si to myslím. Navyše naozaj veľmi vníma hudbu a reaguje na ňu, určite to v nej je. Veľmi rada počúva pesničky a niektoré už pozná," zveril sa v rozhovore spokojný otecko. Je vidieť, že sa úlohy otca prvorodeného dieťaťa chopil naplno a napriek svojmu veku sa toho vôbec nezľakol.  

Bohuš Matuš svoju radosť z novej životnej úlohy pretavil aj do piesene s názvom Já budu tátou:

Na dozretie do otcovskej úlohy si musel jednoducho tento dlhoročný starý mládenec počkať. Teraz však už  zarezáva naplno. "Práve sme boli na kontrole u pani doktorky a musím povedať, že rastie ako z vody. Je dokonca o niečo vyššia, ako by mala byť na svoj vek. Na tom však vôbec nezáleží. Je to s ňou úžasné, už si okrem iného aj sadá. Stále jej kupujeme interaktívne a hudobné hračky, s ktorými sa veľa hrá. Máme z nej vážne veľkú radosť," popísal Bohuš Matuš skúsenosť z návštevy u detskej lekárky a zistenie, že jeho dcérka je oproti iným deťom nadpriemerná, čo sa týka veľkosti. Na spevákovi je vidieť, že všetko, čo sa týka Natálky spolu s manželkou veľmi prežívajú. Chcú už od jej útleho detstva rozvíjať talent, ktorý v nej iste drieme.

K maličkej Natálke možno už čoskoro pribudne súrodenec:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bohuš Matuš (@bohus_matus_official)

Bohuš, ako profík, to vidí jasne - už teraz sa mu javí, hudobný sluch má dobrý. "Je pravda, že hudbu  vníma naozaj veľmi a reaguje na ňu - určite je to v nej. Veľmi rada počúva piesne a niektoré z nich už pozná. Keď sa jej niektoré páčia, začne sa hneď radovať, ale nájdu sa aj také, ktoré sa naopak nepáčia. Má veľmi rada Karla Gotta a tiež klasické detské piesne z rôznych televíznych programov. Pokiaľ bude chcieť byť speváčkou, podporím ju v tom, ale možno by som bol radšej, keby sa venovala niečomu inému," plánuje už teraz spevák jej budúcnosť. A možno aj preto, že sa dcérka tak vydarila, rozmýšľa už teraz nad ďalším potomkom. "Chcel by som chlapca, ktorý dostane meno Bohoušek. Takže verím, že sa všetko podarí tak, ako by sme veľmi chceli," priznal sa spevák s plánmi, ktoré boli ešte prednedávnom tabu a tvrdil, že najprv musí Lucie zmaturovať. Nedá sa nič robiť, zjavne sú otcovské pudy silnejšie, ako racionálny prístup.

Súvisiace články

Najčítanejšie