Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Orlando Bloom šokoval ľudí pri jazere neďaleko Prahy! Išiel do NAHA!
Zdielať na

Orlando Bloom šokoval ľudí pri jazere neďaleko Prahy! Išiel do NAHA!

Archívne video

Slávny hollywoodsky herec Orlando Bloom (44) nakrúca v Prahe posledné štyri roky s prestávkami seriál Carnival Row a je zjavné, že sa tam cíti už ako doma. Aj v posledných týždňoch ho majú opäť možnosť vidieť obyvatelia Prahy na rôznych miestach. Navštevuje známe podniky a prijal pozvanie aj na súkromnú oslavu narodenín. Občas za ním na chvíľu príde aj jeho snúbenica Katy Perry (36). Vo voľných dňoch rád spoznáva herec aj prírodné krásy v širokom okolí veľkomesta.

Pre náhodných svedkov rôznych súkromných aktivít hollywoodskej hviezdy Orlanda Blooma je zážitkom stretnúť tohto fešáka, no nie je to už pomaly nič výnimočné. Bližším kontaktom s neznámymi ľuďmi sa však dôsledne vyhýba. Za tie roky si však už vybudoval aj pár priateľských vzťahov s domácimi najmä z filmárskych kruhov, ktorí mu radi poradia, kam by sa mal ísť pozrieť, či kde dať si dobrú večeru.

V letných horúčavách tomuto Angličanovi iste dobre padne, keď sa môže z rozpáleného veľkomesta vybrať aj niekam do prírody. Pred časom navštívil Prachovské skaly a ich okolie, teraz si vybral Čertovu skalu pri Berounke. A nestačilo mu obzerať si jej vody iba z brehu, rozhodol sa v nej aj vykúpať. Nikto v okolí si to spolu s ním vtedy netrúfol, a tak sa do nie práve krištáľovo priehľadnej vody ponáral sám. Treba ale uznať, že okolitá prírodná scenéria je veľmi pekná. Kam len oko dovidí, všade samé zelené kopce, priam pastva pre oči. Ale oči si mohli vyočiť najmä tí, ktorí boli na opačnom brehu. Orlando sa totiž kúpal nahý.

Tento seriál nakrúca Orlando v Prahe:

Nie je to rozhodne po prvýkrát, čo bolo možné zahliadnuť slávneho herca nahého. Za svoje telo sa rozhodne hanbiť nemusí, čoho si je iste vedomý aj on sám. Pred pár rokmi obleteli svet jeho fotografie z dovolenky na Sardínii, kde sa opaľoval na pláži nahý, ako aj neskôr z jazdy na paddleboarde s Katy Perry, pričom ona mala na sebe bikini. Zrejme mu neprekážalo ani to, že bol hneď terčom striehnucich fotografov a pokojne pádloval v stoji ďalej - možno aj zámerne chcel, aby svet videl, že má čo ukázať aj "tam".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Orlando Bloom (@orlandobloom)

Na Berounke Orlando rovno kohosi požiadal, aby jeho nahé telo zvečnil a fotky veselo zverejnil na Instagrame. Na záberoch vidno, ako Orlando stojí pri brehu Berounky a svoje nahé telo vystavuje na obdiv zozadu. Zadok tam má  prekrytý obrázkom broskyne. Fotky si, pochopiteľne, vyslúžili kopu komentárov. "Závidím tým ľuďom na druhej strane pobrežia," vyjadrila sa jedna z jeho obdivovateliek. "Možno by som pre neho skočila do rieky Beroun," pridala sa vzápätí druhá. V podobne vtipnom tóne bola väčšina ďalších príspevkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie