Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Utajená dvojička?! Objavila sa dvojníčka Jennifer Aniston, TAKTO na ňu zareagovala samotná herečka!
Zdielať na

Utajená dvojička?! Objavila sa dvojníčka Jennifer Aniston, TAKTO na ňu zareagovala samotná herečka!

Archívna reportáž

V nedávno umiestnenom krátkom videu na TikToku sa doposiaľ neznáma žena pripomínajúca Jennifer Aniston, ocitla v úlohe Rachel z tretej série Priateľov, v jedenástej epizóde s názvom "Chandler si nemôže spomenúť, ktorá sestra to bola". Seriálová Rachel Green práve hovorila o tom, že by najradšej odišla z práce, ale na druhej strane si tým nebola taká istá. Lisa Tranel, ako sa volá dvojníčka Aniston, na TikToku vystupuje pod prezývkou She_plusthree a vo videu otvára len ústa, hlas beží v originálnej verzii s herečkou. Tranel ale všetkých upozornila, že nie je Jennifer Aniston, aby ju nebodaj neupodozrievali z podvodu.

Používateľka populárneho TikToku Lisa Tranel (34) má už neuveriteľných 7,7 milióna zhliadnutí svojho videa, hoci nie je žiadna herecká či spevácka ikona. Stačí, že sa veľmi podobá na hollywoodsku hviezdu Jennifer Aniston (52). Ona sama si to vraj nemyslí, ale keď ju neustále upozorňovali na jej podobu so slávnou herečkou, urobila vtipné video, kde sa na ňu zahrala. A získala s ním obrovskú popularitu. Odrazu sa všetci zaujímajú, kto je a ako na ňu reaguje Aniston.

Toto podarené virálne video sa dokonca dostalo aj k hollywoodskej herečke, ktorá uznala mimoriadnu podobu. "Poslala mi ho kamarátka, a keď som si ho pozrela, vydesilo ma to," prezradila pre americké vydanie časopisu InStyle"Nie je presne ako ja, ale zo všetkých ľudí, o ktorých sa kedy hovorilo, že vyzerajú presne ako ja, je táto dosť blízko," vyjadrila sa herečka prekvapená až takou podobou v šoubiznise neznámej ženy. To, samozrejme, prispelo k ešte väčšiemu záujmu jej obdivovateľov o prezretie tohto virálneho videa. Každodenne tak stúpajú počty jeho zhliadnutí.

Toto video spôsobilo na ošiaľ na sociálnych sieťach a dostalo až k samotnej Jennifer Aniston: 

Predtým, ako Lisa spôsobila svojou podobou s Aniston na internete senzáciu, často zverejňovala na svojom účte TikToku rôzne komické videá, kde zahrnula aj jej blízkych, priateľov a záľuby. Vo vtipných online snímkoch sa objavovali aj jej deti. Začiatkom júla zdieľala svoj príbeh na Instagrame, ktorým potvrdila virálne video na TikToku a dodala: "Aby bolo jasné, naozaj nemám pocit, že vyzerám ako Jennifer Aniston a moja rodina tiež nie". Používatelia potom komentovali rôzne iné nahrávky, v ktorých ju porovnávali s herečkou. 

Lisa sa skutočne nápadne podobá na obľúbenú hollywoodsku hviezdu Jennifer Aniston:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lisa Tranel (@she_plusthree)

Aj na Facebooku sa možno dozvedieť nejaké zaujímavosti o tejto Anistonovej dvojníčke. Žije v Dallase, kde je generálnou manažérkou inštitúcie pre tých, ktorí hľadajú konkurenčnú výhodu v športe, alebo tých, ktorí majú obmedzený rozsah pohybu, chronickú bolesť, alebo sú nehybní. Športu venuje veľa času, má vášeň pre fitness. Na sociálnych sieťach často zdieľa videá a selfie z posilňovne. Počas karantény kvôli covidu objavila ďalšiu novú lásku, box. Hoci herectvo medzi jej záľubami nespomína, možno sa jej vďaka podobe so slávnou Jen otvoria nové vrátka. Minimálne na TikToku je už hviezdou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie