Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Beňová oslávila narodeniny vo veľkom štýle! Ale čo tie DARČEKY?!
Zdielať na

Beňová oslávila narodeniny vo veľkom štýle! Ale čo tie DARČEKY?!

Archívna reportáž

V nedeľu 15. augusta oslavuje každý rok narodeniny europoslankyňa a dlhoročné politička Monika Beňová. Aktuálne dovŕšila 53. rok života, no to by jej asi nikto ani náhodou netipoval. S malým bábätkom a po boku s 36-ročným partnerom doslova kvitne a ubrala si aj 10 rokov.

Monika Beňová skutočne má čo oslavovať. Kým niektorí ľudia berú už po päťdesiatke, či dokonca po štyridsiatke každý rok ťažko, optimistická a vždy odhodlaná europoslankyňa nemá s pribúdajúcimi ciframi žiadny problém. Čoby aj mala, keď v jej živote je všetko zaliate slnkom, ako sa zdá. 

Beňová nielenže vyzerá fantasticky a je aj vo výbornej forme, ale má aj šikovného syna, ktorý sa bude onedlho ženiť, milujúceho partnera a malý pokladík v podobe 9-mesačnej dcérky Leušky. A k tomu všetkému mimoriadne nadpriemerné finančné zabezpečenie. 

Lea priniesla do rodiny kopu radosti a mame ubrala roky:

Tak môže skutočne bez trpkých myšlienok oslavovať aj pribúdajúce roky, a inak to nebolo ani uplynulý víkend. "Mám dnes 53 rokov, dve úžasné deti a skvelého muža, ktorý mi spolu s našimi kamarátmi pripravil od gulášu cez grilovačku až po zábavu celú včerajšiu oslavu," napísala nadšene europoslankyňa. Priznala, že na záhrade jej vily v bratislavskej Vrakuni sa zišlo zhruba 30 najbližších a priateľov, ktorých si veľmi váži, že "ostali priateľmi v dobrých aj tých ťažších časoch".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Okrem krásne balónovej výzdoby boli už na pohľad fantastické aj torty, ktoré pre istotu objednala zjavne hneď tri, a ešte k tomu aj ďalšie koláčiky. Hoci Beňová bližšie nešpecifikovala, aké dary konkrétne dostala, predsa len jednou informáciou prekvapila. "Najviac darčekov na moje narodky dostala samozrejme dcérka Lea. Ale tak to má byť, lebo je stredom mojho vesmíru," napísala dvojnásobná mama, kto napokon z oslavy najviac vyťažil. Malá princezná má odteraz napríklad vlastné fáro, ktoré sa rovno pustila Lea aj šoférovať. Okrem hostí prítomných na oslave sa ale môže Beňová tešiť aj zo stoviek gratulácií na sociálnych sieťach. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie