Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Druhé bábo je na ceste?! Pre TOTO majú fanúšikovia Ewy Farny jasno!
Zdielať na

Druhé bábo je na ceste?! Pre TOTO majú fanúšikovia Ewy Farny jasno!

Archívna reportáž

Je obdivuhodné, ako zvláda mladá speváčka Ewa Farna (28) rolu matky dvojročného synčeka Artuša a zároveň aj svoju kariéru. Koncertuje už od svojej ranej puberty a priaznivcov si získala v Česku, na Slovensku, aj v Poľsku. Presadiť sa na tak veľkom trhu, ako je štyridsaťmiliónové Poľsko nie je pritom naozaj vôbec jednoduché. Ewa je však veľmi otvorená osoba so sympatickými názormi a to zrejme rozhodlo, prečo zabodovala.

Vo svojich textoch v piesňach sa vie Ewa Farna priblížiť svojim rovesníkom, ich mysleniu a náladám. Považujú ju zrejme za jednu z nich a preto má taký úspech. Ewa im je zato veľmi vďačná, ale žiaľ, našli sa aj takí, ktorí na ňu zaútočili. Nie ani tak kvôli jej tvorbe, ako pre jej ženskú postavu. Pre speváčku to roky bol veľký problém, keď sa na sociálnych sieťach vo veľkom riešila jej váha. Ako pubertiačka bola prirodzene štíhla, ale ako dospievala, jej postava sa stávala čoraz viac oblejšou. V dobe, keď sú v móde chudé a vysoké modelky, neraz aj za cenu poruchy príjmu potravy, sa to najmä slávnym osobám krivky len tak neodpúšťajú.

Našťastie je speváčka silnou osobnosťou, a rozhodla sa s tým bojovať po svojom tak, že začala posielať všetkým vtipné odkazy v textoch jej piesní. Posledná z nich Tělo (Body) má však aj vážnejší podtón, keď poukázala na hrdinstvo žien s trvalými následkami na tele nielen po pôrode, ale aj po úrazoch. Na sebe sa vo videoklipe nehanbila ukázať strie po tehotenstve. Vďaka tomu sa spoločnosť Spotify rozhodla ju zaradiť na playlist medzi 50 umelkýň, ktoré chcú bojovať za rovnoprávnosť žien v hudobnom biznise. Obrovská reklamas Farnou svieti aj na Times Square v New Yorku. 

Ewa o bodypostivite spieva aj vo svojej piesni Tělo, pozrite si k nemu videoklip, ktorý je ódou na ženy všetkých veľkostí a životných príbehov:

So svojim manželom Martinom Chobotom (32) pricestovala nedávno do Karlových Varov na benefičný koncert v rámci projektu Piano do škôl. Vystúpila tam v sobotu večer na pódiu v karlovarskom Poštovom dvore. Vstup bol zdarma, čo využili iste aj ľudia, ktorí na koncerty bežne nechodia. Speváčka, na ktorej bolo vidieť, že je dobre naladená, mala na sebe nápadne voľné čierne šaty s bielymi rukávmi a límcom. Okamžite sa objavili dohady, či nie je opäť tehotná. Aj keď čakala synčeka, obliekala sa do podobne voľných outfitov. Ale je možné, že jednoducho iba nechce upriamovať pozornosť na jej postavu. Fotky z koncertu si môžete pozrieť TU.

Ewe Farne to pristane aj bez zbytočných hladoviek a premáhania:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Ewa sa netají tým, že s manželom plánujú druhé dieťa. "Uvidíme, ako si s tým príroda poradí," povedala pred časom pre Blesk a naznačila tým, že na druhom potomkovi pracujú a výsledok nechávajú na osud. Jej telo sa ďalším tehotenstvom iste nevyhne priberaniu, ale časy, keď tým trpela, má už zrejme za sebou. "Moje telo prešlo psychicky náročnou cestou," priznala speváčka vo videu k projektu Body. "Po mediálnej kyberšikane som podľahla emočnému prejedaniu," prezradila. Teraz ale ako spokojná mama a manželka našla potrebnú rovnováhu a vie, že dieťa stojí aj za stopy, ktoré zanechá na tele mamy.

Súvisiace články

Najčítanejšie