Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Jasmina odišla na dovolenku so Sanelom BEZ Rytmusa! Ten priznáva, že trpí!
Zdielať na

Jasmina odišla na dovolenku so Sanelom BEZ Rytmusa! Ten priznáva, že trpí!

Archívna reportáž

Jasmina Alagič a Patrik Vrbovský tvoria pár už tri roky, z toho dva sú manželmi a takmer rovnako dlho aj rodičmi synčeka Sanela. Sú považovaní za najidylickejší pár v šoubiznise, rozhodne aspoň medzi tými, ktorí o sebe dávajú verejne vedieť. Ich vyznania nemajú konca a kríza vo vzťahu by bola pre všetkých šokujúca, o rozchode nehovoriac. No zdá sa, že občas si jeden od druhého predsa len aspoň na krátko oddýchnu.

Zamilovaní Patrik a Jasmina Vrbovskí sa zjavne jeden druhého nenabažili ani po troch spoločných rokoch. Ich Instagramy vyzerajú ako nástenka čerstvých zaľúbencov a mnohí im tú lásku závidia, no mnohí aj radi doprajú. Možno práve tých zaskočili aktuálne fotky Jasminy na prímorskej dovolenke so Sanelom, kde zjavne chýba Rytmus.

Žiadna kríza, ani útek od manžela sa ale rozhodne nekoná. Kým tatko Rytmus si musí plniť pracovné povinnosti, Jasmina má na chvíľu "odrobené" v rámci predkrútených záberov pre chystanú jojkársku megašou Česko Slovensko má talent, a mohla sa vybrať na zaslúžený oddych.

Z Rytmusa sa stal otec a manžel, o akom snívajú mnohé ženy:

​Opäť je v Chorvátsku, tentokrát jej ale robí spoločnosť jej najlepší kamarát Milan Švingál. "Najcennejšie, najdôležitejšie, čo v živote mám, sú tieto dve bytosti, ktoré bezhranične milujem. Som prvýkrát bez nich kvôli robote a normálne trpím v dome bez nich," napísal k záberu manželky so Sanelom v náručí raper a z jeho slov skutočne cítiť, že odlúčenie neprežíva ľahko.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Z príspevku Milana je ale zrejmé, že nešlo o žiadnu poriadnu dovolenku, skôr to bol len krátky výlet k "slovenskému moru". A tak sa ešte v utorok večer Rytmus svojich milovaných dočká. "Vytvoriť si rodinu je jeden z najväčších darov a zmyslov, aké sa dajú v živote dosiahnuť. Žijem pre to, aby som vás miloval," vyznal sa Patrik verejne svojim milovaným a to už skutočne musí byť pre Jasminu motivácia, aby skočila do auta a trielila domov. Ďalší výlet si už Rytmus zjavne rozhodne nenechá ujsť.

Súvisiace články

Najčítanejšie