Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prekvapivá úprimnosť ex-snúbenca Jennifer Lopez! TAKTO sa A-Rod vyrovnáva s rozchodom!
Zdielať na

Prekvapivá úprimnosť ex-snúbenca Jennifer Lopez! TAKTO sa A-Rod vyrovnáva s rozchodom!

Archívna reportáž

Aj keď sa to spočiatku nezdalo, napokon sa bývalý snúbenec speváčky Jennifer Lopez (52), bejzbalista Alex Rodriguez (46), dokázal vyrovnať s tým, že ju nadobro stratil. Nič iné mu ani nezostáva, keďže je jasné, že jej návrat k Benovi Afflackovi vyzerá veľmi vážne. Takto ako v súčasnosti, nežiarila JLo snáď nikdy. Priznala, že prežíva najkrajšie životné chvíle, a to nielen kvôli Benovi. Rodriguez si ale život užíva tiež.

Ohrdnutý snúbenec, neverník Alex Rodriguez, oslávil koncom júla 46. narodeniny dvomi poriadnymi večierkami v Monaku a na španielskom párty ostrove Ibiza, uviedli zdroje pre Page Six. Bývalý hráč Yankees, ktorý sa stal čerstvo majiteľom baseballového klubu, odštartoval oslavu o polnoci v Hôtel de Paris Monte-Carlo, kde pózoval v bielom obleku. Po oslave on a členovia jeho skupiny zamierili do jeho súkromného lietadla, aby odleteli na španielsky párty ostrov Ibiza. 

K záberu napísal: "Cítim sa dnes taký vďačný, nielen za to, že môžem osláviť svoj veľký deň s mojimi neuveriteľnými priateľmi a rodinou na tomto čarovnom výlete, ale aj za všetky želania, lásku a podporu od všetkých. Nemôžem si priať nič viac". Medzi hosťami Rodrigueza bola aj príťažlivá reportérka Melanie Collins. Zdroje pre Page Six uviedli, že Rodriguez a Collins sú zatiaľ "len priatelia", ktorí sa stretli na dovolenke prostredníctvom spoločných priateľov. Uvidí sa, či tento dovolenkový románik vydrží aj po lete. Rodriguez sa ale teraz venuje najmä svojim dvom dcéram. "Užívame si spolu veľa zábavy. Majú 13 a 16 rokov a neustále sa vyvíjajú, pracujú na sebe a vytvárajú si nové ciele. V živote sa teším najmä na to, že ich ešte ďalšie roky budem sledovať rásť a meniť sa na mladé dámy," zveril sa bývalý profesionálny hráč bejzbalu.

Alex na svojom youtubovom kanáli často pridával videá zo súkromia aj počas vzťahu s Jennifer Lopez:

Rodriguez sa zamyslel po svojom aj nad rozchodom s JLo. "Veci sa stávajú. Ľudia nevedia prijímať zmeny pozitívne, a to je niečo, o čo sa ja snažím. Som skrátka vďačný za všetko, čo sa mi za posledných pár rokov podarilo," povedal v rozhovore pre Entertainment Tonight. "Mám za sebou päť rokov úžasného života a skvelého partnerstva. Ja a moje dcéry Nataša a Ella sme sa veľa naučili. Teraz máme možnosť ísť ďalej, povedať si, že sme prežili krásne roky a premýšľať, ako urobiť, aby tie ďalšie boli ešte lepšie,"  konštatoval  A-Rod na margo jeho vzťahu, ako aj jeho konca s americkou megahviezdou.

A-rod si oslavu narodenín užil vo veľkolepom štýle a zdokumentoval to v podarenom videu: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alex Rodriguez (@arod)

Je isté, že sa jeho dcéry veľmi zblížili s JLo a iste by želali otcovi, aby si ho zobrala za manžela. Ani ona sa netajila tým, že sú jej blízke, ale tolerovať Alexove neustále zálety navždy nehodlala. Ani drahý snubný prsteň, ktorý jej daroval, nestačil na to, aby jej v jeden moment nepretiekol pohár trpezlivosti. Akoby práve na to čakal rozvedený Ben Affleck, ktorý hľadal partnerku už dlhšie. Iste neušlo jeho pozornosti, ako skvelo jeho bývalá snúbenica stále vyzerá a skúsil opäť šťastie. A vyzerá, že sú šťastní obaja. Vraj sa už obzerajú po nových snubných prstienkoch.   

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie