Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Poriadne prekvapenie! Česká herečka a režisér len tak mimochodom prezradili, že sú MANŽELIA!
Zdielať na

Poriadne prekvapenie! Česká herečka a režisér len tak mimochodom prezradili, že sú MANŽELIA!

Zdroj: instagram/MI

Na medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch posledné roky snáď nissova ikdy nechýbala herečka Martha Issová (40) po boku svojho partnera, režiséra Davida Ondříčka (52). Bolo ju tam vidieť aj vtedy, keď postupne očakávala dve dcéry a jej zaguľatené bruško sa nedalo prehliadnuť. Je to už ale niekoľko rokov dozadu a pár sa akosi nikdy nemal k tomu, aby svoj vzťah potvrdil aj sobášom. Tento rok oslávili desať rokov od začiatku ich vzťahu a predstavili konečne aj ich dlho očakávaný film Zátopek, o živote štvornásobného olympijského víťaza z Londýna a Helsínk.

Tohtoročný jubilejný 55. ročník Medzinárodného filmového festivalu Karlovy Vary uviedol na slávnostnom otvorení premiéru filmu Zátopek. Režíroval ho David Ondříček a jednu z dvoch hlavných rolí si zahrala Martha Issová. Na tento film sa čakalo niekoľko rokov, všetci boli preto zvedaví, ako sa režisér a hlavní protagonisti zhostili náročnej témy. Slávny bežec Zátopek a jeho manželka sú predsa len veľkými českými, či v tej dobe československými legendami. "Je to úžasné, že štartujeme práve tu, na mieste a v spoločnosti ľudí, ktorých máme tak radi," netajila svoje nadšenie herečka, ktorá si zahrala zlatú olympijskú oštepárku Danu Zátopkovú.

"Vďaka môjmu partnerovi dostávam také skvelé príležitosti, som dojatá, že mi dáva toľko dôvery," vyjadrila sa Issová pre Blesk. Pre herečku je skutočnosť, že má partnera režiséra veľkou príležitosťou zahrať si v jeho filmoch a ako vidieť, aj sa jej to darí. Zdá sa, že podobne ako Zátopkovci, je aj Ondříček s Issovou zohratý pár. "Tebe ďakujem za všetky tie krásne chvíle, láska moja! Trochu sa trasiem trémou, som dojatá a hystericky šťastná," vyznala sa vďačná herečka po premiére filmu režisérovi a zároveň životnému partnerovi.

Martha žiari v dlhoočakávanom filme, ktorý otvoril MFF Karlovy Vary:

A nielen ich film Zátopek je novinkou. Niečo nové sa udialo aj v ich súkromí. Tento rok oslavujú desať rokov spoločného života a Martha sa netají, že sa stali aj manželmi. Na svojho partnera je právom hrdá. Od roku 2011 žijú spolu a vychovávajú dve dcéry Františku (8) a Emilku (3). Tento rok svoj vzťah konečne aj zlegalizovali. "Áno, vzali sme sa," potvrdila herečka pre Blesk, "Urobili sme veľmi malú svadbu. Môj priateľ a producent filmu Zátopek, Kryštof Mucha bol za svedka. Vzali sme sa pomerne nedávno," prezradil režisér Ondříček aj niečo viac ako jeho čerstvá manželka. "A bolo to krásne," dodala zas Issová.

Martha sa netají, že svojho manžela neskonale miluje:

Novomanželia svojím priznaním prekvapili snáď každého z účastníkov na filmovom festivale vo Varoch. Zlaté prstene na ich prstoch sa na slávnostnom otvorení festivalu nedali prehliadnuť. Prečo tak dlho s manželstvom otáľali, zapríčinilo vraj ich veľké zaneprázdnenie. "Nie je to tak, že by sme nechceli. Skôr máme problém nájsť si čas. Vždy bola nejaká práca alebo som bola tehotná," zverila sa už pred časom Martha Issová. Zrejme si obaja vydýchli po dokončení filmu a využili medzeru medzi ďalšou prácou na uskutočnenie dávno očakávaného sobáša. Najmä na herečke je vidieť, že je veľmi spokojná a šťastná.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie