Oblačno
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Horúci párik šoubiznisu! Sexi herec a krásna dcéra hviezdnych rodičov sa od seba nevedia odtrhnúť!
Zdielať na

Horúci párik šoubiznisu! Sexi herec a krásna dcéra hviezdnych rodičov sa od seba nevedia odtrhnúť!

Archívna reportáž

Atraktívna dcéra speváka Lenny Kravitza a herečky Lisy Bonet, Zoë Kravitz (32), je nielen talentovanou herečkou a speváčkou, ale chcela si vyskúšať aj rolu režisérky. Do hlavnej úlohy pripravovaného trileru "Pussy Island" obsadila známeho herca Channinga Tatuma (41). Práve tento herec bol vraj jej prvou voľbou a pracovali spoločne aj na scenári. Veľmi sa pritom zblížili, až sa začalo na verejnosti šepkať, že sú viac ako iba kolegovia. Ako Kravitz, tak aj Tatum majú pritom už jedno manželstvo za sebou.

Zoë Kravitz na svojom režijnom debute, žánrovom thrilleri s názvom Pussy Island, ktorý sa má nakrúcať na budúci rok, spolupracuje s hollywoodskym krásavcom Channingom Tatumom. Okrem spoločného písania scenára si známy herec zahrá aj hlavnú úlohu, pochybného filantropa a technologického magnáta, ktorý pozve na párty na svojom súkromnom ostrove koktailovú čašníčku Fridu. Túto úlohu dostala herečka z filmu Master of None Naomi Ackie. Tá čoskoro zistí, že na ostrove sa deje niečo zlovestné. Ako bude dej filmu prebiehať ďalej, je zatiaľ tajomstvom.

Obaja umelci, Zoë aj Channing, sa počas prípravy filmu veľmi zblížili, píše portál PageSix. Obaja bývajú v New Yorku, a tak nečudo, že ich bolo možné občas tam spolu uvidieť. Naposledy ich paparazzi zastihli minulý štvrtok, ako počas družného rozhovoru popíjajú na ulici ľadové latté. Ležérne oblečený herec vo voľnom tričku a džínsoch držal v jednej ruke pohár a v druhej malý bicykel, pričom sa so Zoë očividne veľmi dobre zabával. Ona bola oblečená do nebesky modrých, na telo priliehajúcich šiat v dĺžke po kolená a nedalo sa nevšimnúť, že jej veľmi pristali, no zároveň poriadne dráždila bez podprsenky.  

Channing má rád zmysel pre humor, a možno aj vďaka tomuto videu Zoe usúdila, že je skutočný feminista:

Obaja boli spolu aj deň predtým, vtedy jazdili spolu na bicykli po East Village. V stredu mal Chan však iný bicykel ako vo štvrtok a drobnú Kravitz na ňom viezol, pričom na bicykli stála a obomi rukami sa ho pevne držala okolo krku. Obaja tak naďalej živia klebety o ich randení. Prvé fámy o niečom viac ako iba priateľstve či spolupráci medzi nimi sa začali šíriť už v januári, len pár dní po tom, čo herečka zo seriálu Veľké malé klamstvá podala žiadosť o rozvod s manželom Karlom Glusmanom po necelých dvoch rokoch manželstva.

Mnohí fanúšikovia sú vďaka týmto paparazzi fotkám presvedčení, že to medzi dvojicou poriadne iskrí:

Tatum by mal byť tiež slobodný od svojho rozchodu s priateľkou, speváčkou Jessie J, ktorá potvrdila ich rozchod už v októbri 2020. Predtým bol takmer desať rokov ženatý s herečkou Jennou Dewan, s ktorou majú osemročnú dcérku. Hoci obaja herci zatiaľ verejne nepriznali, že tvoria pár, ich niekoľkých spoločných stretnutiach, keď sa spolu vždy dobre až príliš dôverne zabávali, to už mnohí považujú za jasnú vec. Isté je, že si spolu rozumejú nielen po pracovnej, ale aj osobnej stránke.

Súvisiace články

Najčítanejšie