Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bagárová objasnila pravdu o vzťahu s Muradovom: Je nám smutno, nie je to jednoduché!
Zdielať na

Bagárová objasnila pravdu o vzťahu s Muradovom: Je nám smutno, nie je to jednoduché!

Archívna reportáž

Mladý, atraktívny pár, ktorý tvorí speváčka Monika Bagárová (27) a zápasník MMA Makhmud Muradov (31), poslednú dobu nevyzerá práve najspokojnejšie. Všimli si to aj ich sledovatelia na sociálnej sieti, kam Monika donedávna pridávala mnoho fotiek z ich súkromia a občas aj dôverné informácie. To však už nejaký čas nefunguje. Speváčka prestala byť až taká zdieľna, a tak sa šíra dohady, či sa títo dvaja už nerozišli. Vyjadrila sa k tomu nedávno aj sestra Moniky, ako aj Muradov, teraz sa situáciu rozhodla vyjasniť aj sama Bagárová.

Na výchovu malej milovanej Rumii je Monika Bagárová takmer sama, našťastie jej radi pomáhajú rodičia. Makhmud buď trénuje, alebo zápasí, ešte k tomu zväčša v zahraničí. Jeho plné nasadenie je nevyhnutné, ak chce byť v tomto náročnom športe úspešný. Takto by to chcel ešte ťahať päť rokov, potom by sa už chcel usadiť. Trochu záhadné bolo jeho až trojmesačné riešenie rodinných problémov v Uzbekistane. Vrátil sa späť k rodine tesne pred narodeninami dcérky. No na fotkách, ktoré Monika zverejňuje na Instagrame, sa stále veľmi neobjavuje. 

Monika sa konečne vyjadrila, prečo je to tak. "Nerozišli sme sa. Napriek tomu, že na našich Instagramoch nevidíte náš spoločný život, spoločný čas, ako to bolo u mňa predtým zvykom, z určitých dôvodov som sa proste rozhodla to trošku obmedziť. Sme stále rodina," napísala na Instagram.

Toto prezradila Monika pred pol rokom Janovi Krausovi:

Speváčka sa priznala, že sa ale s Machom skutočne často nevídajú. "Máme ocka často na cestách z pracovných aj rodinných dôvodov. Do nového domu sme sa ale presťahovali spoločne," zverila sa Bagárová fanúšikom. Iste pre ňu nie je ľahké vysporiadať sa s neprítomnosťou partnera a otca ich dcérky. Obaja si však musia ujasniť, koľko tolerancie pripustia, aby im vzťah vydržal aj naďalej. Týka sa to najmä Moniky, ktorá nesie na pleciach hlavnú ťarchu zodpovednosti ako matka. Pochopiteľne nechce, aby malá Rumia vyrastala bez otca. "Asi chápete, že sú veci, ktoré patria do rodinného kruhu a nie je vhodné ich zdieľať s verejnosťou. Áno, je nám smutno a nie je to jednoduché. Hlavne, že sme všetci zdraví a milujeme sa," dodala partnerka úspešného zápasníka, čím definitívne vyvrátila dohady o rozchode a dokázala to aj čerstvou fotkou svojho milého s ich dcérkou.

Možno by sa na ich vzťah pozerala verejnosť inak, ak by Mach konečne Moniku aspoň požiadal o ruku. Zatiaľ totiž nie sú ani snúbenci. Zrejme nechce vyťažený zápasník MMA sľúbiť niečo, čo by nevedno kedy naplnil. Ani kvôli rodine totiž nechce upustiť od svojich ambícií patriť nasledujúcich päť rokov medzi najlepších svetových zápasníkov. Pre jeho partnerku to bude veľmi ťažká skúška, čo sa ukazuje už aj teraz. "Teraz píšu, že sme sa rozišli. Že nepridávam spoločné fotky? Som športovec, a tak neviem, prečo by som mal na svoj Instagram dávať svoje súkromie. My sme s Monikou spokojní a o život iných sa nezaujímame. O súkromie sa nechcem deliť," povedal rezolútne zápasník. Zdá sa, že o vzťahu s Monikou má aj on jasno.

​Nedávno sa zápasník bojujúci pod českou vlajkou sťažoval, že napriek tomu, že v Českej republike žije päť rokov, nedostal tam trvalý pobyt. Niekoľkokrát do roka sa preto musí dostaviť na cudzineckú políciu. Iste by mu pomohlo, keby sa s Bagárovou oženil, čo ale ani kvôli tejto výhode zatiaľ neplánuje. Rozhodol sa, že jednoducho nebude na zápasy brať českú vlajku, ako to robil doteraz. Po tomto rozhodnutí sa ale ľady pohli a vraj by sa mal dočkať. Muradov sa potrebuje sústrediť teraz hlavne na augustový zápas v UFC so skúseným Geraldom Meerschaertom. Má šancu získať štvrté víťazstvo v rade. Monika mu bude nepochybne držať palce.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie