Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Definitívne rozhodnutie neverného Slováčka! Tak rozvedie sa už s Patrasovou?!
Zdielať na

Definitívne rozhodnutie neverného Slováčka! Tak rozvedie sa už s Patrasovou?!

Archívna reportáž

Napriek svojmu veku si známy český hudobník Felix Slováček (78) vie život stále poriadne užívať. Miluje oslavy, dobré víno a mladé ženy. S jednou z nich žil posledných sedem rokov a nedbal na to, že tým zraňoval a verejne ponižoval svoju manželku Dagmar Patrasovú (65). Škandály okolo toho negatívne poznačili zdravotný stav nielen jej, ale aj ich dcéry Aničky. Zdá sa, že Felix si tým hlavu príliš netrápi a hodlá naďalej pokračovať v bohémskom spôsobe svojho života.

Slávny český klarinetista, 78-ročný Felix Slováček, aktuálne šokoval, keď po rozchode s milenkou pripúšťa, že sa nebude brániť novému vzťahu. Rozvádzať sa s Dádou ale nemieni, prezradil portálu iDnes.cz. Nechce však prezradiť prečo, no medzi riadkami sa to dá celkom dobre prečítať. Nejde o city, ide zrejme o majetok.

Iba nedávno oslávil Felix Slováček narodeniny a prvou gratulantkou bola jeho bývala milenka Gelemová (37). Spoločne ich oslávili v jej byte a spoločnú fotku nezabudli hneď umiestniť na sociálnu sieť. Tesne pred jeho narodeninami však oznámila Lucie, že sa spoločne dohodli na rozchode, ale zostávajú naďalej priateľmi. Ako dôvod uviedla svoju túžbu po rodine a dieťati, čo jej Felix napriek sľubu v začiatkoch ich vzťahu nikdy nesplnil. Sľub jej dal podľa jeho slov v ošiali počiatočnej zamilovanosti, ale rýchlo sa z nej vraj prebral a zvíťazil jeho rozum. Život si chce ešte užívať, na staré kolená sa mu trápiť s dieťaťom nežiada. Ale vrátiť sa k manželke taktiež nemieni. Nepotrebuje zrejme počúvať výčitky, a tak to vyzerá na tretiu ženu. Vraj mu volajú viaceré jeho obdivovateľky a on si vyberá, s ktorou sa aj stretne.

Toto prezradila Dáda pred dvomi mesiacmi v talkshow Honzy Dědka:

O ženách a jeho nárokoch na ne sa Felix vyjadruje bez bázne. "Mám rád pekné ženy, to je jasné. A keď sú ešte k tomu chytré, tak je to tiež fajn. Vždy si spomeniem, ako to hovoril jeden slávny herec, že žena má byť kuchárkou v kuchyni, dámou v spoločnosti a gejšou v posteli. A tragédia je, keď sa to poprehadzuje! To hovoril pán Miloš Kopecký," pochválil sa deduško portálu iDnes.cz známym sexistickým "vtipom". Neprekáža mu ani to, že je stále ženatý s Dagmar Patrasovou a rozvádzať sa s ňou nemieni, potvrdil, že si to jednoducho rozmyslel. "Tam to je o niečom inom, takže k tomu se nebudem vyjadrovať," povedal záhadne, no je takmer isté, že v tomto prípade rozhodli racionálne dôvody, nie láska, ani sentiment.

​Klebety nečíta, nezaujímajú ho ani sťažnosti manželky, ani iné pofidérne informácie, ktoré sa objavujú v súvislosti s ním a jeho súkromným životom. Občas sa ale predsa len niečo dozvie od známych. Rád by sa k tomu vyjadril, ale už dávno pochopil, že to nemá zmysel, dokonca ani súdiť sa už nehodlá. Teraz má v hlave plány na autobiografickú knihu. "Povedal som si, že všetci niečo píšu a že by som tiež o mojom živote niečo napísal. Asi začnem zbierať fotografie, rôzne rady od kamarátov... Keď chce človek skutočne niečo napísať a má to mať hlavu a pätu, nesmie byť na to sám," zveril sa na záver rozhovoru.

Súvisiace články

Najčítanejšie