Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Otrasné odhalenie! Na pohľad dokonalá hviezda šikanovala iných až k myšlienkam na samovraždu!
Zdielať na

Otrasné odhalenie! Na pohľad dokonalá hviezda šikanovala iných až k myšlienkam na samovraždu!

Archívna reportáž

To, že život v šoubiznise je častokrát poznačený tvrdým konkurenčným bojom, stratou súkromia a sledovaním každého kroku širokou verejnosťou, je skutočnosť, ktorú asi neznesie hociktorá povaha. Pretvárka a pozlátko, ktoré vládnu najmä v zábavnom priemysle, sa dnes umocňuje životom na sociálnych sieťach, kde sa snaží väčšina celebrít prezentovať svoj dokonalý život a svoje povahové vady celkom pochopiteľne skrýva za častokrát prázdne slová o tolerancii a láske k blížnemu. Avšak niekedy sa stane, že instagramová bublina praskne, a to sa stalo aj známej modelke z Victoria's Secret.

Americký módny dizajnér Michael Costello a účastník televíznej šou Project Runway na sociálnej sieti tvrdí, že ho modelka Chrissy Teigen, niekdajší anjelik z Vicoria's Secret, údajne kvôli nedorozumeniu zaradila na čiernu listinu v módnom priemysle, čo ho priviedlo k samovražedným myšlienkam.

Módny návrhár Costello tiež tvrdí, že Teigen si o ňom v roku 2014 vytvorila zlý obraz na základe jeho údajného komentára upraveného vo photoshope, ktorý koloval po internete a ktorý sa teraz ukázal ako nepravdivý a Instagram ho sám stiahol so svojich stránok. V komentári mal Costello údajne použiť rasistickú urážku na adresu Teigen, ktorá má zmiešané thajsko-nórske korene. Temperamentná modelka, ktorá si pôvod komentáru nijak neoverila mu vtedy odkázala, že "jeho kariéra týmto skončila a že od tejto chvíle budú pre neho všetky dvere v biznise zatvorené".

Michael Costello sa zúčastnil televízneho projektu Project Runway, vďaka ktorému sa dostal do povedomia verejnosti, ale aj modelke Chrissy Teigen. Tá mu vraj neskôr urobila zo života peklo: 

Costello ďalej tvrdí, že kolegovia a priatelia z módneho priemyslu mu povedali, že Teigen a jej stylistka Monica Rose údajne kontaktovali značky a módne domy a vyhrážali sa im, že ak budú v akejkoľvek forme v spojení s týmto mladým dizajnérom, nebudú s nikým z nich spolupracovať. "Zakaždým som Chrissy Teigen alebo Monicu Rose prosil, aby si pozreli pozadie tohto nedorozumenia skôr, než uveria falošnému príbehu, ktorý na mňa vrhol bývalý nespokojný zamestnanec. Avšak on mi nedali pokoj," dodal. Costello tiež zverejnil screenshoty, ktoré údajne ukazujú vlákno priamych správ s Teigenovou, v ktorom modelka ver mladého dizajnéra nijak nešetrila. "Rasisti ako ty si zaslúžia trpieť a zomrieť. Aj ty môžeš byť mŕtvy. Tvoja kariéra sa skončila, len to sleduj," znelo v texte údajnej správy od slávnej modelky.

Dizajnér sa zveril fanúšikom na Instagrame, že sedem rokov trpel šikanou zo strany modelky Chrissy Teigen:

"Nevidel som zmysel života, neexistoval spôsob, ako by som mohol niekedy uniknúť tomu, aby som sa viac nebol terčom mocných elít v Hollywoode," hovorí traumatizovaný dizajnér, ktorý priznal, že ešte stál nie je v poriadku a obáva sa, že už ani nikdy nebude. V úvode svojho príspevku na Instagrame však Costello poznamenal: "Nemusíte o nich v komentároch hovoriť nič zlé alebo urážlivé. Teraz sa sám snažím každý deň milovať sám seba a zabudnúť na to, čo sa stalo. Toto je krok číslo jedna."

Modelka si na sociálnej sieti pestuje imidž láskyplnej matky a obhajkyne slabších, sama však dokázala škaredo ublížiť hneď niekoľkým kolegom z brandže:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen)

Teigen sa pritom iba pred pár dňami po niekoľkých dlhých týždňoch prestávky opäť vrátila na vlastný Instagram s dlhým ospravedlnením. V ňom oľutovala svoje nevhodné správanie k ľudom, ktorým v minulosti ublížila, vrátane kontroverznej instagramovej hviezdičky Courtney Stodden, ktorá v máji taktiež zverejnila nepekné komentáre a správy od Chrissy na jej adresu. Zdá sa, že sa modelka viac pod ťarchou dôkazov nedokázala hrať na obeť a nezostávalo jej nič iné, ako sa verejne ospravedlniť. Prežitú traumu to však jej obetiam už nevymaže a zároveň aj jej reputácia ostane pravdepodobne nepekne poznačená.

Súvisiace články

Najčítanejšie