Polojasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Sanel dostal od Rytmusa darček, aký nemá NIKTO iný! Dokonalý malý frajer!
Zdielať na

Sanel dostal od Rytmusa darček, aký nemá NIKTO iný! Dokonalý malý frajer!

Archívna reportáž

Azda niet lepšej cieľovej skupiny pre biznis, ako sú rodičia. Tí by svojim malým pokladom dopriali čokoľvek, nehľadiac pritom na peniaze, v rámci možností, samozrejme. No keď má niekto v podstate neobmedzené zdroje, ako manželia Vrbovskí, tak zadovážia synčekovi čo si len zmyslia. No niekedy to vôbec nemusí byť drahá vec, aby mala ešte väčší efekt.

Sanel Vrbovský má rok a osem mesiacov a je z neho šikovný chlapček, ktorý sa pomaly, ale isto stáva tak trochu aj "parťákom" svojich rodičov. Tí sú známi veľmi divokým zmyslom pre humor, bezstarostnosťou a hravosťou, takže so Sanelom sa v skutočnosti stretávajú kdesi v ich detskej duši úplne dokonale. A to sú chvíle, ktoré si chce zapamätať azda každý rodič.

K momentom, ktoré by si rodičia pamätali, patria nepochybne nielen všetky "prvé" veci, ktoré dieťatko spravilo, ako prvý úsmev, zúbok, krok či slovo, ale aj prezývky, ktorými ho mama a ocko volajú. Neraz dokážu byť poriadne kreatívne a dieťa svoje vlastné meno poriadne ani nepozná, lebo je furt zlatíčko, pokladík či buchtička. 

Rytmus dáva jasne najavo, čo je v jeho života na prvom mieste:

​Ale Sanel si vymyslel prezývku sám a je skutočne rozkošná. Jeho otec sa ho už pred časom snažil naučiť vysloviť celé meno. Namiesto Sanel Vrbovský ale stále vytrvalo opakuje "Nany Bidobý", na čom sa jeho rodičia nemôžu dosmiať. Rozkošnú skomoleninu si veru treba zapamätať a tak sa rozhodli, že ju zvečnia rovno na mikine. Sanelko odteraz hrdo nosí belasý kúsok so svojou verziou mena.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Frajersky nahodený Sanel je skutočne na zjedenie, no darček, ktorý mu zadovážili rodičia, nie je vôbec žiadna veľká investícia. Pri ich megadrahých značkových kúskoch je mikinka za pár eur skutočne investícia do spomienok, ktorých hodnota je ale nevyčísliteľná. Vždy pri pohľade na fotku Sanela v belasom kúsku si spomenú, ako rozkošne sa kedysi sám nazval. Možno je tento nápad, nechať potlačiť kus oblečenia detskou skomoleninou, peknou inšpiráciou pre všetkých rodičov. Firiem, ktoré podobnú službu ponúkajú, je na trhu kopec.

V tomto článku si môžete vypočuť "Nany Bidobý" priamo z úst Sanela:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie