Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kríza u Klusovcov? Tamara sa zbalila a nechala Tomáša aj s deťmi!
Zdielať na

Kríza u Klusovcov? Tamara sa zbalila a nechala Tomáša aj s deťmi!

Archívna reportáž

Tomáš sa rád vyjadruje ku všetkému možnému, aj k politike

Po prázdninovom odpojení sa od sociálnych sietí sa Tamara Klusová (34) opäť ozvala svojim sledovateľom na Instagrame. Počas školského roka s nimi neustále rozoberá rôzne témy a udalosti, ktoré sa jej dotýkajú. Najčastejšie v súvislosti s jej početnou rodinou. Vychovávať tri malé deti, a k tomu sa starať o domácnosť, nie je žiadna maličkosť. Manžel Tomáš Klus (36) je stále na cestách kvôli koncertovaniu a počas leta snáď nevynechal ani jeden festival v republike. Aj preto sa špekuluje o kríze v ich manželstve. Sama to len podporila svojím odchodom na dovolenku.

​​Snáď nikto celkom nechápe, čo chcela vlastne Tamara naznačiť vetami počas júlového turné Tomáša. "Keď je v nás niečo zadržiavané, zakryje sa to. Keď je to všetko veľmi veľké, je veľká aj rana, odkiaľ to všetko musí von. Vždy to všetko viem, až keď je po všetkom," až bolestivo vyznievali jej vety, ku ktorým ale nepridala niečo konkrétne. Následne oznámila, že až do konca prázdnin opúšťa svoj profil na Instagrame a ide sama na dovolenku. Vraj má pociť, že jej niečo uniká pomedzi prsty. Podľa pridanej fotky, na ktorej je o barlách, sa dá usudzovať, že pravdepodobne došlo u nej aj k nejakému úrazu.

​Po niekoľkotýždňovej odmlke zdieľala Tamara teraz fotky zo svojej dovolenky v Gdaňsku, malebného prístavného mesta na severe Poľska pri Baltickom mori. Neďaleko je aj kúpeľné mesto Sopoty, preslávené svojím festivalom piesní. Podľa jej slov si tam dopriala rande sama so sebou. "Šťastná samota," okomentovala video, v pozadí ktorého hrá pieseň Fix You, čo v preklade znamená "opraviť ťa". Vraj odísť od detí a manžela bolo pre ňu nevyhnutnou psychohygienou, čo snáď by z času na čas mala podstúpiť každá žena a matka rodiny. Možno o tom niečo prezradí viac neskôr.

Vypočujte si spoločnú pieseň Tamary a Tomáša Klusovcov s názvom My: 

Ale Tamara v skutočnosti nenechala manžela a deti napospas osudu. Aj keď sa zo svojho profilu na Instagrame načas odpojila, fungovala na Tomášovom. Zdieľala tam plno selfie s ním, kde sa tvária akoby boli iba čerstvo zamilovaní. Akonáhle prišiel 1.september, oživila svoj profil s takou vervou, akoby sa toho už nemohla ani dočkať. Napokon, sama sa priznala, že jej táto aktivita už chýbala. Hneď sa podelila o pár spomienkových fotiek z dovolenky, ale Tomáš sa medzi nimi hneď neobjavil, keďže jej neposlal ani lajk, ako má zvykom. V každom prípade Tamara pôsobí šťastne a uvoľnene, oddych v samote jej nepochybne prospel. Či by ale také niečo nemal spraviť aj Tomáš - v samote niekedy človek zistí, ako veľmi potrebuje toho druhého...

Tamara sa po prázdninovej odmlke vrátila v plnej sile na Instagram  zvítala sa s fanúšikmi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tamitadyje (@tamara_klusova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie