Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Klobúk dole! TAKTO neuveriteľne sa známy herec vysekal za osem mesiacov!
Zdielať na

Klobúk dole! TAKTO neuveriteľne sa známy herec vysekal za osem mesiacov!

Archívne video

Obvykle všetci obdivujú herečky a hercov, ich dokonalé postavy a krásne tváre vo filmoch, či na červenom koberci. Netreba ale zabúdať na to, že vyzerať perfektne je súčasťou ich práce, za ktorú dostávajú v hollywoodskych podmienkach milióny dolárov. Neraz to majú ukotvené priamo v zmluve, že na rolu musia presne splniť predstavu režiséra, ako majú vyzerať. Niekedy to znamená pribrať, no obvykle to skôr znamená byť v dokonalej forme.

Patrí medzi najpríťažlivejších hercov Hollywoodu, hoci pochádza z Veľkej Británie, presnejšie z Walesu. Milujú ho milióny žien po celom svete, on ale uprednostňuje lásku s mužom. Luke Evans sa svojou homosexualitou netají a, našťastie, nemajú s tým problém jeho fanúšikovia, ani producenti či režiséri. Ide totož z úlohy do úlohy a nie sú to žiadne béčkové snímky.

​Nepochybne je za tým, okrem jeho talentu, aj jeho veľmi príťažlivá fyzická schránka. Sympatická tvár a perfektná postava, no ako aktuálne ukázala, nemá to tak celkom zadarmo. Hoci Luke neupresnil, či je za jeho fyzickou premenou nejaká konkrétna rola, prezradil, že zmena nenastala zo dňa na deň.

Pozrite si Evansa ako Gastona v Kráske a zviera:

Niežeby bol predtým Luke Evans nejaký pupkáč, no aktuálne sa ukázal v skutočne obdivuhodnej forme s tehličkami na bruchu, s minimom podkožného tuku. Aby bola premena celkom zjavná zverejnil fotky pred a po. "Osem mesiacov práce a je to tam. Jún 2020 - február 2021. Číslami a štatistikami sa nebudem obťažovať, pretože súdiaci budú len kritizovať," pochválil sa s poznámkou, že bude mať zakrátko 42 rokov. Jeho profil sledujú takmer tri milióny fanúšikov a za jediný deň si fotka premeny vyzbierala vyše 400tisíc srdiečok.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Luke Evans (@thereallukeevans)

Evansa preslávila úloha gréckeho boha vo filme Súboj titanov, úspech mal aj ako Gaston vo filmovej muzikálovej rozprávke Kráska a zviera, no predovšetkým sa zaskvel v príbehoch o Hobitovi, či v sérii Rýchlo a zbesilo. Posledný rok nakrúcal v Austrálii nový televízny seriál Nine Perfect Strangers, ktorý bude mať premiéru tento rok. Onedlho sa rozbehne aj nakrúcanie slávnej rozprávky Pinocchio. Opäť by mal hrať zloducha a jeho hereckým kolegom v tomto filme bude aj Tom Hanks. Evans na otázku, prečo zobral opäť úlohu v rozprávke, odpovedal: "Pinocchia som vždy miloval. Je to nadčasový príbeh. Je to veľmi stará rozprávka alebo bájka, ako to nazvať. Má veľmi silné posolstvá zapracované do deja a mnohé z nich sa týkajú malých detí a mladých ľudí...som skutočne nadšený, že som toho súčasťou".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie