Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Skončí so spevom?! Dara Rolins premýšľa iným smerom, TOTO by mala byť jej budúcnosť!
Zdielať na

Skončí so spevom?! Dara Rolins premýšľa iným smerom, TOTO by mala byť jej budúcnosť!

Je speváckou hviezdou už takmer štyridsať rokov, čo sa skutočne nepodarí hocikomu. Ešte menej ľuďom sa podarilo potiahnuť kariéru od detského interpreta až na špice hitparád aj ako dospelý. Zo škatuľky detskej speváčky sa úspešne vyhrabala aj Darina Rolincová, ktorá urobila za malou Darinkou jasnú čiaru aj zmenou mena, keď sa začiatkom deväťdesiatych rokov premenovala po druhýkrát. Prvýkrát to bolo z Gambošovej na Rolincovú, až potom prišla Dara Rolins.

Či už Darinka Rolincová, alebo Dara Rolins, 48-ročná speváčka mala úspech vždy. Z mladšej generácie ju možno pokojne umiestniť do top trojky speváčok, nepochybne aj čo sa príjmov týka. Dara neúnavne chrlí pesničku za pesničkou, a hoci sa väčšina nedostane do hitparád, na youtube sa tešia veľkému úspechu, nepochybne aj vďaka obrovskej fanúšikovej základni, ktorá aj na Instagrame vyniesla Daru medzi najsledovanejšie celebrity s takmer 670 "dušami".

No v rozhovore pre jojkársku reláciu Topstar priznala Dara čosi, čo mohlo jej priaznivcov znepokojiť. Ako azda väčšina umelcov, aj na ňu doľahla pandémia a s ňou spojené nekonečné opatrenia - vrátane nemožnosti koncertovať, čo je pre spevákov ako droga. Možnosťou je aj nespevácka budúcnosť. "Plánujem všetko, čo súvisi s mojím životom," hovorí tak trochu diplomaticky.

Vďaka opatreniam má Dara čas nielen na zúľuby, vymýšľanie produktov na podnikanie, ale aj na dcérku Lauru:

"Nie je to jednoduché, lebo všetky tieto okolnosti, súvislosti a obmedzenia extrémne súvisia s tou slobodou, ktorú my, umelci, potrebujeme k tomu, aby sme mohli tvoriť. A tá moja sloboda je teraz veľmi neslobodná," posťažovala sa Dara a naznačila istú tvorivú krízu. Jednoducho nedokáže tvoriť na povel, aspoň čo sa hudby týka. Úplne iná káva je to ale zjavne v jej podnikateľských aktivitách. Ešte pred Vianocami prišla s vonnou sviečkou, ktorej už sú aktuálne tri druhy, ako aj s jogamatkou, nakoľko jogu už roky rokúce cvičí a nedá na ňu dopustiť.

Dara jogu miluje, s jej vlastnou jogamatkou je veľmi spokojná:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

No mieri ešte vyššie - Dara plánuje vlastnú značku kozmetiky. "Plánujem, je to ale všetko tak výhľadovo, lebo aktuálne mám aj nejaké iné spolupráce aj v rámci tohto žánru, takže zatiaľ o tom len uvažujem len v predstavách, v nejakej širšej budúcnosti," priznala Dara, že jej súčasnosti bežia v hlave všelijaké nápady a chcela by, aby aspoň kúsok z nej mal doma každý, a nie sú to len sviečky. "Jogamatky, ktoré úzko súvisia s mojím životom, a v pláne mám ešte pár takýchto vecí, ktorými sa zaoberám a čoskoro ich predstavím svetu," hovorí tajomne podnikateľka Dara. No v tomto momente ešte nemusia fanúšikovia jej speváckej tvorby panikáriť. Predsa len Dara svoju prácu miluje a verí, že už čoskoro sa postaví aj späť na pódium.

Súvisiace články

Najčítanejšie