Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tak predsa tajná SVADBA?! Filip Šebo a Emma Drobná šokovali v komentároch k fotke!
Zdielať na

Tak predsa tajná SVADBA?! Filip Šebo a Emma Drobná šokovali v komentároch k fotke!

Archívna reportáž

Bývalý profi futbalista Filip Šebo (37) a speváčka Emma Drobná (26) tvoria pár necelý rok a pol, no zdá sa, že obaja už majú jasno, že táto láska bude navždy. Zatiaľ si hrkútajú ako hrdličky a vyznania lásky sú aj na sociálnej sieti na dennom poriadku. Občas ale pridajú aj niečo navyše a svojim fanúšikom tým dôkladne motajú hlavy.

Filip Šebo si, ako správny futbalista, potrpí nielen na tetovanie, ale aj na krásne ženy. Chodil s misskou Magdelénou Šebestovou, aj s modelkou Michaelou Kocianovou, no napokon sa stane jeho životnou láskou zjavne speváčka. Emma Drobná patrí medzi výrazné postavy na slovenskej hudobnej scéne s potenciálom presadiť sa aj v zahraničí. Podobne ako Celeste, aj ona spieva po anglicky a vďaka rokom stráveným v zahraničí má skutočne bezchybnú angličtinu. V posledných mesiacoch si ale evidentne trénuje skôr španielčinu, keďže s Filipom trávia celé mesiace na slnečnom párty ostrove Ibiza.

Po celú dobu pritom akoby sa predbiehal, kto pridá zamilovanejšiu fotku - dá sa z toho jasne čítať, že ešte stále medzi nimi panuje láska ako v úvode vzťahu. Filip svoju milovanú zahŕňa komplimentmi pod každou fotkou, akoby nemohol uveriť, aké má šťastie.

Filip a Emma patria medzi najsledovanejšie páry šoubiznisu:

​Teraz ale opäť raz zamotal fanúšikom hlavy, keď k Emminej fotke pridal kompliment s celkom veľavravným oslovením. "Neskutočné, koho mám za manželku ja," pridal zaľúbený Šebo k čiernobielej fotke Emmy, ktorá sa sama "označila" za dcéru Meg Ryan pre skutočne výraznú podobu. No pridala aj komentár k Filipovým slovám. Začala slovom "wifey", teda zdrobneninou slova manželka, čo sa dá z angličtiny preložiť ako "ženuška". A pridala aj výklad toho slova po svojom. "Dievča, ktoré je tu vždy pre teba. Tá, ktorú ti osud určil, aby si s ňou bol," napísala poeticky Drobná.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Drobná (@emmadrobna)

Obvykle sa páry neoslovujú ako manžel a manželka, ak skutočne neuzavreli tento zväzok, no na druhej strane Šebo a Drobná si tak začali hovoriť už minulý rok v máji. Nič to ale nemení na tom, že možno sú už skutočne manželia, akurát, že to spravili v úplne tichosti a Emma, ktorá sa stala populárnou s priezviskom Drobná, si ho aj nechala. Vo svete umelkýň je to pomerne bežná voľba. Nateraz sa ale musia fanúšikovia tohto sympatického páru uspokojiť len s neistým konštatovaním, obaja sa totiž serióznej odpovedi, či si už povedali to záväzné "áno", vytrvalo vyhýbajú a ich prsteníky zatiaľ obrúčky nezdobia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie