Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Valí sa to na nich! Bohuš Matuš (47) asi ostane na ocot, jeho Lucinku (17) vytočila absurdná situácia!
Zdielať na

Valí sa to na nich! Bohuš Matuš (47) asi ostane na ocot, jeho Lucinku (17) vytočila absurdná situácia!

Zdroj: instagram/BMaL

Veľké plány Bohuša Matuša a jeho snúbenice, Lucie Palkaninovej, začínajú pomaly ale isto blednúť. Do plánovaného termínu svadby ostávajú už len dva mesiace, no nič nenasvedčuje tomu, že sa opatrenia aj v susednom Česku uvoľnia natoľko, aby mohli zorganizovať veľkú svadbu s vyše stovkou hostí, ako plánovali. Lucie sa ale zase pre opatrenia sťažuje aj na celkom inú vec.

Presne na Mikuláša sa stali spevák Bohuš Matuš a stredoškoláčka Lucie Palkaninová rodičmi dcérky Natálie. Tým dali azda definitívnu bodku za neprajnými rečami, ktoré museli počas dvoch rokov vzťahu počúvať pre mnohými kritizovaný tridsaťročný vekový rozdiel. Teraz riešia úplne iné radosti a starosti - svoje bábätko a svadobné plány.

Najmä Lucie je na ich spoločnom instagramovom účte veľmi zdieľna a odpovedá takmer na každú otázku, dokonca už bola párkrát aj s celkom neznámymi mamička kočíkovať, je jednoducho stále veselá a bezstarostná, ako azda väčšina 17-ročných dievčat. No jedna vec ju aktuálne veľmi nahnevala.

Na svadbe budúcich Matušovcov zaznie s istotou aj táto slávna skladba, Bohuš ju ale nezaspieva, tvrdí:

Svojej Natálke chcela kúpiť tzv. hryzadlo. Dievčatko sa totiž už pomaly ozývajú prvé zúbky a všetci rodičia vedia, že preto nastávajú občas veľmi krušné chvíle. Lucie sa preto vybrala do obchodu a tam zažila situáciu, s akou skutočne nerátala. "Predavačka na mňa začala jačať, či som normálna, že hryzadlá a podobné veci pre bábätká sa nesmú predávať! To je vtip?! Dobre, takže si to budem musieť objednať cez internet s predraženou dopravou, tlieskam," ironicky poznamenala v instastories na záver zhodnotenia situácie, ktorá nastala zrejme v dôsledku opatrení v boji proti pandémii. Lucie považuje za absurdné, že v českých obchodoch sa dá podľa nej otestovať kozmetika, ako napríklad rúže, ktoré si mohlo skúšať viacero žien, ale zabalená pomôcka pre bábätko je zakázaná.

Natálka sa zdá byť radostné dievčatko:

O niečo väčší problém, ktorý žiadny eshop nevyrieši, je už pomaly ale isto nutné zrušenie svadobných plánov, píše portál Extra.cz. Mal to byť zároveň darček k Luckinej plnoletosti, preto chceli svadbu presne v deň jej 18. narodenín, teda 12. mája. "Vyzerá to biedne. Asi ostanem na ocot. Chceli by sme veľkú svadbu a teraz to vôbec nevyzerá tak, že by nám už o necelé dva mesiace povolili to množstvo hostí, ktoré by sme tam chceli mať," posťažoval sa nádejný ženích a dodal, že aj veľké zábavné zariadenie pre deti, kde chceli mať svadbu, má isté problémy s úradmi. Na veľkej svadbe trvajú, obaja majú mnoho priateľov a Lucka aj veľkú rodinu, takže celkovo má ísť až o sto hostí. V hre ale ostáva prípadne ešte jedna celkom dobrá možnosť. "Teraz je v hre viac variantov, aj ten, že sa vezmeme v plánovaný dátum, ale oslava by bola až v lete. Alebo to celé presunieme, ešte nie sme rozhodnutí," zveril sa spevák. Priznal ale, že nielen preto sa trápi. "Som nešťastný. Odmalička som hudobný exhibicionista a teraz sa nič nedeje. Koľkokrát sa mi už preto ani nechce vstať. Trpím dosť depresiami, ale keď sa pozriem na dcérku Natynku a tá sa na mňa usmeje, všetky chmury sa rozplynú," priznal spevák, ktorý je zjavne milujúcim otcom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie