Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
TAKTO rozkošne ešte Rytmus synčeka neukázal! Zo Sanela sa roztopí každý!
Zdielať na

TAKTO rozkošne ešte Rytmus synčeka neukázal! Zo Sanela sa roztopí každý!

Archívna reportáž

Čas šialene letí a jednoznačne najviac to dospelí môžu vnímať pri deťoch. Zo zázraku v brušku je zrazu bábätko, lezúň, škôlkar, školák, študent, dospelák a dovidenia, kolobeh pokračuje ďalším rovnakým príbehom. Aj preto je tak dôležité byť prítomný pre svoje deti, lebo je to len okamih a najkrajšie roky s malými pokladmi sú preč. Ak niekto žije toto uvedomenie naplno, tak je to rozhodne aj párik manželov Vrbovských.

Patrik a Jasmina majú to šťastie, že nemusia denne zarezávať v robote, ťahať nadčasy či dve zamestnania, aby zabezpečili rodinu. Obaja sú na voľnej nohe, robia to, čo milujú a ešte im to prináša aj veľmi slušné zabezpečenie. No najväčší bonus je nepochybne to, že majú denne kopu času na svojho 1,5-ročného synčeka Sanela.

Chlapček sa už pomaly od narodenia javil byť veľmi šikovný, keď prekonával všetky míľniky úplne ukážkovo, či dokonca v predstihu. Teraz je z neho už skutočne veľký "chlap", ktorý pohybovo všetko zvláda a tak je čas posunúť sa na ďalší dôležitý stupienok.

Rytmus sa javí byť skutočne "otec roka":

​Deti sa obvykle poriadne rozrozprávajú okolo dvoch rokov, niektoré o pol roka skôr, iné neskôr. Prvé rozväzovanie jazýčka ale obvykle sprevádza totálne nadšenie rodičov. Dieťa tak veľmi snaží zapojiť do diskusie, no spočiatku sú to len nezrozumiteľné slabiky a bľabotanie. Sanel je evidentne presne v tom štádiu. Veľmi by chcel komunikovať a jeho pokusy sú skutočne nesmierne rozkošné.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Alfa a omega je azda pre každé dieťa, ktoré má za sebou jednoduché slová ako mama, tata a podobne, jeho vlastné meno. A Sanel to svoje komolí tým najmilším spôsobom. Rytmus neodolal a pochválil sa videjkom aj na Instagrame. "Nany Bidobý," počuť z úst malého chlapčeka, keď mu jeho ocko našepkáva meno Sanel Vrbovský. Rytmus je na malého šikovníka zjavne hrdý a podľa expresne rastúceho počtu srdiečok si malý Nany získal srdcia tisícov fanúšikov jeho otca.

Súvisiace články

Najčítanejšie