Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zdrogovanú speváčku znásilnil a nechal napospas smrti. Následky sú desivé!
Zdielať na

Zdrogovanú speváčku znásilnil a nechal napospas smrti. Následky sú desivé!

Archívna reportáž

Poslednou dobou akoby sa vrece roztrhlo s celebritami, ktoré sa rozhodli, že je dôležité svetu rozpovedať svoj životný príbeh. Obzvlášť zaujmú tie hviezdičky, ktoré síce nemajú za sebou ani štvrťstoročnicu života a už si užili zážitkov príjemných či hrozivých aj za tri bežné životy. Medzi také sa jednoznačne dá zaradiť aj speváčka a herečka Demi Lovato, ktorá nakrútila dokument, v ktorom sa do detailov spovedá zo svojich najhorších životných momentov.

Speváčka Demi Lovato v dokumente priznala, že ju v čase bezvedomia po osudnom predávkovaní v roku 2018 znásilnili. Podľa informácii denníka The Mirror tiež priznala, že iba krátko po prepustení z nemocnice podľahla lákadlu drog znova. Avšak stigmu zo sexuálneho násilia si niesla už od mladého veku, o panenstvo vraj prišla taktiež počas znásilnenia.

Dokument s názvom Dancing With The Devil bude pre citlivejšie povahy miestami skutočne náročný na spracovanie. Mladá, iba 28-ročná speváčka v ňom otvorila tie najtemnejšie zákutia jej života v žiare reflektorov a zároveň priznala, že stále nemá nad svojimi démonmi zďaleka vyhraté. Avšak to, čo zažila v roku 2018 sa už nesmie zopakovať. Na pokraj smrti ju mal priniesť koktejl z pervitínu, extázy, marihuany, alkoholu, kokaínu a lieku proti bolesti. Finálny klinec zatĺkol heroín, ktorým sa v jeden horúci júlový večer predávkovala. "Vyrazila som von s kamarátami, šli sme do niekoľkých barov a potom sme sa presunuli ku mne. O pol šiestej rán som vstala a povedala im, že idem spať. V skutočnosti som však zavolala dílerovi," opisuje osudný večer Demi.

Pozrite si trailer k dokumentu, ktorý bude mnohých šokovať:

V tú noc ju mal díler dokonca v hroznom stave pod vplyvom heroínu znásilniť a nechať ju v dome napospas osudu. Zvyšok už je neslávne známy. Ráno ju asistentka našla v bezvedomí ležať na zemi a urýchlene ju previezli do nemocnice. "Našli ma nahú, modrú. Potom, čo ma zneužil, ma nechal napospas smrti," šokuje Demi. Rýchly zásah lekárov, a azda aj anjelov strážnych, ju zo spárov smrti dostali, avšak znie až neuveriteľne, čo urobila iba zakrátko po prepustení z nemocnice. Svojho dílera opäť kontaktovala, avšak nielen kvôli drogám, ale aj s vidinou sexuálneho styku. "Chcela som, aby to bola tentokrát moja voľba, ale nijak mi to nepomohlo. Cítila som sa horšie a bola som ešte zúfalejšia," spomína na hrozné chvíle speváčka, ktorá so šokujúcimi priznaniami zďaleka neskončila. "O panenstvo som prišla pri znásilnení. O mesiac som sa dotyčnému ozvala, aby som si dokázala, že to mám pod kontrolou, ale bolo mi oveľa horšie. Roky som si to vyčítala, a tiež som sa nemohla zmieriť s tým, že šlo o znásilnenie,"  priznáva temnú minulosť Demi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato)

Ani po absolvovaní psychiatrického protidrogového liečenia však nemá podľa vlastných vôbec vyhraté, dokonca sa netají tým, že občas si vypije a zafajčí marihuanu. "Zistila som, že ak za niečim zavriem dvere, o to viac ich potom túžim otvoriť. Ak mi môže niečo trochu uľaviť, ako napríklad tráva, netvrdím, že sa nikdy nenafajčím, alebo nenapijem," priznáva speváčka, avšak jedným dychom dodáva, že heroínu sa už nikdy nedotkne. "Už neuvidíte v novinách titulky o mojom ďalšom predávkovaní, ale nebudem sa na nič hrať. Som chorá a musím každý deň tvrdo bojovať za to, aby som bola v pohode," hovorí otvorene Demi.

​Prekvapila aj priznaním, že pri predávkovaní utrpela infarkt a trojnásobnú mŕtvicu a prišla čiastočne o zrak. Doteraz má problémy a nemôže preto ani riadiť auto. Celý príbeh v dokumente Dancing With The Debil (Tancovanie s diablom) si môžu diváci pozrieť v jeho prvej časti na Youtube už 23. marca 2021.

Súvisiace články

Najčítanejšie