Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Speváčka zlomila rekord! Za TÚTO šokujúcu zmenu imidžu si vyslúžila za 6 minút 6 miliónov lajkov!
Zdielať na

Speváčka zlomila rekord! Za TÚTO šokujúcu zmenu imidžu si vyslúžila za 6 minút 6 miliónov lajkov!

Archívna reportáž

Asi mnohí ľudia sa zhodnú na tom, že dospievanie nie je práve najšťastnejšie obdobie, čo sa týka vzhľadu a vizáže človeka. Jednak vie potráviť aj pleť, ale aj telo naberá nové tvary, z dieťata sa stáva dospelý človek, z chlapcov muži, z dievčat zas krásne ženy. Aj keď to v tej chvíli tak neraz necítia a snažia so zmenami vyrovnať vrstvami širokého oblečenia a tvár zahaľujú hustými ofinami či šiltovkami. Medzi také, zdá sa, patrí, alebo už azda patrila, 19-ročná americká speváčka a držiteľka 7 cien Grammy, Billie Eilish. Svojich fanúšikov totiž aktuálne prekvapila poriadnou zmenou imidžu.

Speváčka Billie Eilish šokovala novým príspevkom na sociálnej sieti mnohých fanúšikov. Na aktuálnej fotografii sa totiž zdá, že sa Billie nadobro zbavila imidžu tínedžerky s divoko farbenými vlasmi a zvolila jemný ženský vzhľad. Toxická zelená farba jej vlasov už je snáď nadobro minulosťou.

Instagram po pridaní fotografie so speváčkiným novým imidžom doslova vybuchol. Za necelé tri hodiny jej príspevok označilo srdiečkom až 10 miliónov užívateľov, pričom na prvých šesť miliónov jej stačilo šesť minút, čím trhla historický rekord v počte nárastu lajkov. A skutočne tá zmena vyráža dych, avšak súdiac aj podľa komentárov, jednoznačne k lepšiemu. Jednoliaty jemný odtieň svetlej blond farby vlasov z Billie v momente urobil jemnú a krásnu ženu, čo ocenili mnohí jej fanúšikovia. Zdá sa, že nastala nová éra v jej speváckej kariére.

Za pieseň k novej bondovke s názvom No Time To Die si Billie odniesla ocenenie Grammy:

"Uštipni ma," napísala typicky tajomne k fotografii so svojou podobizňou. Pod ňou sa strhla smršť komplimentov, či už od slávnych kolegov alebo fanúšikov. "Milujeme blond Billie," alebo "Si tak krásna, si vôbec človek?" zneli len niekotré z tisícok komenárov pod príspevkom. Iní zas tvrdia, že sa Billie "zmenila na nepoznanie". Billie je so svojimi fanúšikmi mimoriadne zdieľna a priznala sa im, že novú éru chce začať novým imidžom, a práve zmena účesu bola v jej prípade kľúčová. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish)

Billie si iba pred pár dňami k jej existujúcim piatim Grammy oceneniam vyložila na poličku dve nové. Ikonický zlatý gramofón na čiernom podstavci dostala za nahrávku roku s piesňou Everything I Wanted a tiež za najlepšiu pieseň k filmu s dramatickou piesňou No Time To Die pre najnovšiu bondovku. Mladá speváčka a skladateľka, rodáčka z Kalifornie, žije už od sedemnástich rokov sen každého umelca. Je talentovaná, úspešná, oceňovaná a v neposlednom rade zarába rozprávkové peniaze. Avšak napriek tomu sama o sebe tvrdí, že nedokáže byť šťastná, a v minulosti dokonca trpela sebapoškodzovaním. Na pohode jej vraj v začiatkoch nepridala ani popularita, s úskaliami slávy sa musela vyrovnávať už od trinástich rokov, keď vydala svoju prvú pieseň She's broken. Za šesť rokov speváčka dozrela, posunula sa míľovými krokmi a zdá sa, že sa majú fanúšikovia v "novej ére" jej tvorby na čo tešiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie