Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Štvrté dieťa Klusovcov?! Práve sa nasťahovali do domu a Tomáš prekvapil!
Zdielať na

Štvrté dieťa Klusovcov?! Práve sa nasťahovali do domu a Tomáš prekvapil!

Archívna reportáž

Manželia Klusovci patria medzi tých, čo nemajú problém zverejňovať detaily zo svojho súkromného života na sociálnych sieťach, ani v médiách. Tomáš Klus je v Česku veľmi obľúbeným spevákom, najmä medzi mladými, dokáže si publikum získať nielen spevom a trefnými textami, ale aj vďaka svojmu humoru. Vie si uťahovať aj sám zo seba, ale občas si zažartuje aj na adresu svojej rodiny, ktorú okrem manželky Tamary tvoria až tri deti, narodené v rozmedzí len piatich rokov v rámci ich sedemročného spoločného života. Mnohí mu preto kladú provokatívnu otázku, či príde aj štvrté dieťa.

Tomáš Klus patrí medzi najúspešnejších českých spevákov poslednej dekády. Nepochybne je primerane tomu dobre zabezpečený, o čom svedčí aj krásny, veľký dom, ktorý práve od stredy jeho rodina po rokoch výstavby obýva. A k tomu má milujúcu manželku, s ktorou majú po jeho nevere zjavne ešte pevnejší vzťah, ako predtým. Tri krásne deti sú korunou ich lásky a téma štvrtého bábätka nebola nikdy celkom uzavretá. Až doteraz.

V talkshow 7 pádů Honzy Dědka sa Tomáš Klus rozhovoril na tému práve dostavaného domu a jeho početnej rodiny. "Tamara na mňa vždy robí oči, keď pestuje na rukách nejaké bábätko. Ale ja žiadne bábätko nechcem. Chcel by som sa vyspať. Keď som bol párkrát mimo domov, zistil som, že spánok je skvelá vec. Až budú naše deti väčšie, adoptujeme si nejaké staršie dieťa. Bábätko už nie," narovinu priznal Klus svoj postoj k prípadnému ďalšiemu dieťaťu do rodiny. Radšej vraj venuje svoju energiu na chov sliepok, čo ho dočista chytilo. Tamara zas chce chovať včelstvo, ich príbytky už na pozemku stoja, ale zatiaľ sa musí školiť, aby nespravila pri tejto užitočnej činnosti chybu.

Toto prezradil Tomáš o svojej múze:

​Tomáš Klus je veľmi rád, že po takmer siedmich rokoch majú dostavaný dom podľa svojich predstáv. Doteraz sa rodina tiesnila v trochu upravenej malej chate stojacej na pozemku, ktorý kúpili v Mníšku pod Brdom, neďaleko Prahy. Aby mohol Tomáš v pokoji skladať piesne, dokúpil si maringotku a umiestnil ju neďaleko dočasného príbytku na krásnom pozemku, ležiacom neďaleko lesa. Ten vybrala Tamara po dôkladnom výbere z ponúk, ktoré boli na internete. Tomášovi ukázala foto jabloňovej záhrady na internete s jasnou predstavou o jej kúpe. Po nemalých papierových komplikáciách, ktoré by odradili nejedných kupujúcich, všetko dobre dopadlo.

Rodinka Klusovcov je, zdá sa, kompletná:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa spolu@tomasklus.cz (@tomas_klus)

Priam by sa teraz žiadalo, aby v takom veľkom dome behali ďalšie malé nožičky. No zjavne aj v tomto prípade panuje u Klusovcov zhoda. Aspoň nateraz. "Momentálne som vo fáze, keď štvrté dieťa nechcem, mám pocit, že sme naozaj kompletní," prekvapuje Tamara v rozhovore pre portál ahaonline.cz. Vzápätí ale potvrdila Tomášove slová: "Potom ale prídu momenty, keď držím novorodeniatko, vidím ten zázrak a úplne ma to omámi. Pozerám na Tomáša a hovorím, že ešte raz to azda niekedy dáme, o päť, šesť, sedem rokov, nejakého benjamínka". Čas na to ešte majú, keď deti budú väčšie, možno aj Tomášovi začne chýbať radosť z voňavého bábätka.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie