Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ďalšie tehotenstvo Venduly Pizingerovej (49)?! Vášnivý víkend s manželom, prekročili galaxiu!
Zdielať na

Ďalšie tehotenstvo Venduly Pizingerovej (49)?! Vášnivý víkend s manželom, prekročili galaxiu!

Archívna reportáž

Aj keď sa Vendula Pizingerová (49) stala v pokročilom veku šťastnou matkou vytúženého dieťaťa a materstvo si užíva, nerezignovala na všetko ostatné, čo život ponúka. Chce si užiť aj pekné chvíle so svojím mladým manželom len vo dvojici a rozhodla sa preto vyraziť s ním na pár dní do prírody, ktorú on tak veľmi miluje. To nakoniec pravidelne činila aj predtým, ako sa jej podarilo otehotnieť a priviesť na svet synčeka. Pobyt s pohybom na čerstvom vzduchu jej zrejme dopomohol k tomu, že má na svoj vek veľmi dobrú kondíciu, mladistvý vzhľad a veselú myseľ.

Vendula Pizingerová sa nedávno fanúšikom na sociálnych sieťach priznala, že kedysi bola skôr kaviarenský typ, čo sa ale zmenilo odkedy spoznala svojho manžela Josefa (33).  Keď sa do neho zamilovala, chcela mu vraj dokázať, že s ním vie zdieľať jeho záľubu v prírode a náročných túrach spojených s adrenalínovými aktivitami.

A tak sa stali nielen zohranou dvojkou, ale aj nerozlučnými partnermi pri prekonávaní rôznych adrenalínových výziev a prírodných prekážok, ale, ako sa ukázalo, aj tých životných. Rozhodli sa stať manželmi,  a na zavŕšenie dokonalého manželského vzťahu sa podarilo Vendule pred necelým polrokom priviesť na svet ich spoločného synčeka. Ale aj od rodičovstva si treba v záujme nevyhorenia vzťahu občas trochu odpočinúť.  A práve teraz nastal podľa nich ten správny čas.  

Veľmi pretriasané bolo Venduline manželstvo so skladateľom Karlom Svobodom, ktorý svoj život ukončil vlastnou rukou:

​Mama malého, len päťmesačného Josífka zdieľa všetko, čo sa okolo nej deje, na sociálnych sieťach. Tentokrát sa pochválila svojim priaznivcom, že si vyšla s manželom na výlet. "Prvýkrát po piatich mesiacoch a možno ešte dlhšie sami, dieťa u babičky," odkázala zjavne spokojná Vendula a pridala vzletne: "Že sa nesmie prekročiť okres, to vieme! Ale my sme prekročili snáď aj galaxiu. Jedli, spali...Ja som dokonca prečítala celú knihu, a hovorili sme si, aké máme šťastie na úžasné dieťa mrňavé!" A nezabudla spomenúť aj syna Jakuba (15), ktorého nechali doma. "Zato Jakub si doma hovoril, aké má šťastie, že konečne obidvaja dospelí vypadli," žartovne dodala. 

Obaja manželia mali na výlete konečne dostatok času, aby sa navzájom dostatočne venovali tomu druhému. Aj od plienok a kŕmenia ratolesti je predsa len dobre občas odpočinúť a užiť si romantiku iba vo dvojici. Priložená fotka, ako sa Vendula vášnivo bozkáva s manželom svedčila o tom, že sa naplno oživil aj ich milostný život a city. "Aby nebolo za chvíľu zarobené na druhé," trochu uštipačne skomentovala fotku jedna zo sledovateliek jej Instagramu. Vraj by jej dopriala ešte dievčatko. "Ježiiiš!" zareagovala Vendula a pridala rozosmiateho smajlíka. Ako sa vyjadrila po nedávnej oslave 49. rokov, materstvo v jej veku je predsa len "mazec" a o ďalšom dieťati zatiaľ vôbec nerozmýšľa. Ako sa ale prednedávnom vyjadrila, nerieši to, ako bude, tak bude, zrejme to aj tak už prirodzene až také jednoduché nebude - nikdy sa nevyjadrila, či bol aj Josífek počatý prirodzene, alebo s pomocou medicíny.

Súvisiace články

Najčítanejšie