Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Nezhody pri nakrúcaní Slovanov! Maštalír sa sťažoval na kone, Cinkota chcel jazdiť, no Hrycová mu to zatrhla!
Zdielať na

Nezhody pri nakrúcaní Slovanov! Maštalír sa sťažoval na kone, Cinkota chcel jazdiť, no Hrycová mu to zatrhla!

Archívne video

Po premiérovej prvej časti, aj druhý diel veľkolepého seriálu Slovania odvysielala televízia JOJ opäť s úspechom. Výber tých najlepších hercov sa zhostil svojich postáv skutočne famózne a temný, napínavý dej vtiahol divákov tak, že týždeň sa im zdá byť azda až pridlhý pri čakaní na ďalší diel. Ale ako to býva, nie všetko, čo vidia na obrazovke, je tak, akoby čakali.

Niekoľko mesačné nakrúcanie na Ukrajine v príšerných letných horúčavách vyskúšalo sily početného štábu, aj samotných hercov. Príjemným momentom mohlo byť nechať sa prevetrať vánkom pri jazde na koni, podľa producentky seriálu, Wandy Hrycovej, na to ale mohli herci v podstate zabudnúť.

Jediné, čo mali dovolené, bolo vysadnúť na koňa na pár záberov, ak ich kamera práve v tom momente snímala do tváre. Tomáš Maštalír bol s prísnym rozhodnutím producentky spokojný, koníky totiž neboli až také poslušné, akoby sa mu páčilo.

Maštalírov opis koní jeho hereckých kolegov nesmierne pobavil:

"My sme sa učili na takých slovenských láskavých, životom trošku unavených koníkoch, a podobne láskavé koníky mali asi v tom čase na Ukrajine inú robotku. Tak nám doniesli takú partiu konských chalanov, boli to žrebce, a im sa trošku nepáčil scenár a občas boli neposednejšie, vtedy bolo nutné, aby ho osedlal profesionál," prezradil s humorom svoj názor na kone Tomáš Maštalír. No Dušanovi Cinkotovi by to zjavne neprekážalo, ten si chcel zajazdiť tak či tak.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dušan Cinkota (@dusancinkota)

"Wanda bola natoľko prísna producentka, že pokiaľ nás vyslovene nebolo treba vidieť na tých koňoch, tak nás na ne nepustila, lebo každé vysadnutie na koňa bolo ohrozenie herca, ako to vtedy povedala. Keď som mal ísť na koni lesom, len tak, čistý cval, nikde nič, Wanda to zatrhla, že to pôjde kaskadér," posťažoval sa zjavne sklamaný Cinki. "Žiadny producent nepustí herca na koňa, pokiaľ nemusí, pokiaľ to nie je v zábere, nie je to nevyhnutné, na to sú kaskadéri, lebo keby sa niečo týmto hercom stalo, tak sme dotočili," vysvetlila celkom racionálne ostrieľaná producentka. Cinkota musel poslúchnúť či chcel, či nechcel, napokon, čo povie producent, to musí platiť. Vzťahy to ale nijako nenaštrbilo, Dušan je profesionál, ktorý chápe, ako to na pľaci chodí.

Súvisiace články

Najčítanejšie