Oblačno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Beňová sa poriadne vytočila! TOTO je jej odkaz "zakomplexovaným buchtám"!
Zdielať na

Beňová sa poriadne vytočila! TOTO je jej odkaz "zakomplexovaným buchtám"!

Archívna reportáž

Monika Beňová má už vek, skúsenosti a "dostatočne uprataný" život na to, aby si mohla dovoliť hovoriť všetko natvrdo a tak, ako to cíti. Rozhodne nešetrí svojich kolegov v politike, no nemá potrebu byť milá ani k jej sledovateľom na sociálnych sieťach. Keď jej niekto napíše názor, s ktorým Beňová zásadne nesúhlasí, prípadne si nebodaj dovolí komunikovať neslušne, europoslankyňa mu dá pocítiť, čo si o tom myslí.

Monika Beňová si pred necelým rokom musela vypočuť a prečítať nespočetné množstvo nevyžiadaných názorov na jej nečakané tehotenstvo. Vzhľadom na jej vyšší vek mali mnohé ženy potrebu Beňovej tento fakt pripomenúť, asi keby na to náhodou zabudla. Pripojili obvykle aj kopu dôvodov, prečo to ony nepovažujú za dobrý nápad. Ako je po roku zrejmé, Beňová všetko zvládla a teraz sa teší z pomaly päťmesačnej Leušky.

Aj vtedy ale Beňová neváhala a premúdrelým komentujúcim jasne odkázala, čo si o ich nevyžiadaných názoroch myslí. Niečo podobné sa stalo aj teraz, akurát, že témou, pochopiteľne, nebolo tehotenstvo. 

Monika Beňová rozhodne neľutuje rozhodnutie stať sa mamou malej Leušky:

​Monika Beňová pridáva na Instagram v drvivej väčšine pozitívne príspevky, od posledný rok celkom jasne zamerané na jej radosť z bábätka. Posledné mesiace si užíva materskú dovolenku a tak trávi čas najmä s dcérkou pri nekonečných prechádzkach. Nabitá endorfínmi si nenechá pokaziť náladu ničím. "My sme dnes už začali sadiť kvety, aby bolo vonku krásne farebne veselo, okrem toho sme si s Leuškou ráno zabehali 6,5 km," napísala zjavne radostne naladená Beňová.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Potom ale celkom jasne prezradila, že kým milé a priateľské komentáre jej sledovatelia pridávajú priamo k fotkám, na kritiku a urážky volia súkromné správy. "Krásny deň všetkým zakomplexovaným buchtám, čo mi vypisujú zúfalo trapné správy a komentáre. Len toľko, cvičte, dievčence, namiesto vysedávania a pracujte na sebe namiesto ohovárania iných, nájdite si niekoho, kto vás bude mať rád a myslite každé ráno na to, že závisť a zloba vám fakt šťastie neprinesú," ako správa politička dokázala Beňová v jednej vete uraziť, povzbudiť, aj poradiť. Príspevok jej lajkli aj Mária Čírová, či Dominika Cibulková. Práve ona nepochybne najlepšie vie, aké je to byť terčom zloby a nenávisti. A pritom stačí málo - sústrediť sa na to, aby človek zlepšil svoj život, nie aby si vylieval zlosť z neschopnosti to spraviť na iných.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie