Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Speváčka šokuje: Po rozchode so snúbencom zistila, že ju viac priťahujú ženy!
Zdielať na

Speváčka šokuje: Po rozchode so snúbencom zistila, že ju viac priťahujú ženy!

Archívna reportáž

Niekdajšia hviezdička Disney kanálu, neskôr sólo speváčka vpadla do nebezpečného sveta šoubiznisu príliš mladá a poriadne ju to aj zomlelo. Drogy, alkohol a divoké večierky boli na dennom poriadku už od jej puberty a členstvu v neslávne známom Klube 27 sa vyhla iba o vlások. V horúci júlový večer roku 2018 sa počas jedného z mnohých žúrov predávkovala drogami, čo malo za následok tri porážky a dokonca infarkt. Jej telo dostalo poriadny náklad, no akoby zázrakom speváčka prežila. Iba krátko po pobyte na psychiatrii si našla priateľa, ktorý ju onedlho požiadal o ruku, no koniec prišiel rýchlo. Práve vtedy vraj speváčka o sebe niečo zistila.

Americká speváčka Demi Lovato v úprimnom rozhovore pre magazín Glamour porozprávala o tom, ako jej zásnuby a následný rozchod s hereckým kolegom Maxom Ehrichom pomohli na ceste k sebapoznaniu v otázke jej sexuality. Vyjadrila sa dokonca, že k osobám opačného pohlavia už neprechováva milostné city a so ženou sa cítila oveľa lepšie.

Niekdajšia Disney hviezdička, ktorá vystrelila do sveta šoubiznisu spolu s kolegyňami Miley Cyrus či Selenou Gomez ešte ako dieťa, prešla po blízkom stretnutí so smrťou po predávkovaní drogami v roku 2018 výraznou zmenu osobnosti. Po tom čo absolvovala liečenie, našla si lásku a šokovala expresnými zásnubami ešte v júli 2020 a následne ich o dva mesiace zrušila, pripustila, že práve vzťah s Maxom jej otvoril oči.

Demi Lovato sa z hrozivej skúsenosti s drogami pozbierala a opäť nakopla svoju spevácku kariéru:

„Keď som začala vekom dozrievať, uvedomila som si, že som queer (širšie označenie pre osoby, ktorých pohlavie, sexualita či správanie nezodpovedá obvyklým spoločenským normám, pozn. red.). Ešte minulý rok som bola zásnúbená s mužom, a keď to nevyšlo, povedala som si, že je to silné znamenie. Myslela som si totiž, že s niekým strávim život. Teraz, keď je to už za mnou, cítim obrovské oslobodenie, že môžem žiť v pravde," vysvetlila speváčka svoje milostné eskapády spred roka, a priznala, že skúsila aj milostný vzťah s rovnakým pohlavím a cítila sa v ňom "lepšie. "Dala som sa dokopy so ženou a páčilo sa mi to viac. Bolo to lepšie, cítila som, že je to tak správne," prekvapuje úprimnosťou Demi, ktorá však meno neznámej dievčiny neprezradila. K mužom však podľa svojich necíti odpor ani nenávisť. "Iba som zistila, že som s nimi vedela viac oceniť  priateľské vzťahy ako milostné, a nechcem už milostný cit od nikoho opačného pohlavia," prezradila zásadnú zmenu, ku ktorej ju priviedla skúsenosť s hercom Maxom Ehrlichom. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato)

Napriek tomu by sa však nerada definitívne onálepkovala inou sexuálnou orientáciou, keďže sa údajne ešte hľadá. Momentálne má však celkom iné priority, a to je udržať sa chodníčku abstinencie a už niekdy neskĺznuť. Všetky svoje myšlienky však konzultuje naďalej s odborníkmi z oblasti psychológie a psychiatrie.

"Volala som terapeutke a zverila som sa jej, že niečo nie je v poriadku, jedna stránka môjho života je s tým úplne vyrovnaná, a tá druhá, ktorá podstupuje terapiu mi hovorí, že ak sa ešte raz pošmyknem, umriem," povedala Demi, ktorá si je plne vedomá, že nad démonmi nemá ešte ani po dvoch rokoch od udalosti stále vyhraté. Priemysel, v ktorom sa pohybuje, navyše nie je bezpečným miestom pre ľudí s podobnými problémami, avšak oporou jej je okrem najbližších aj veľká fanúšikovská základňa, ktorá verí, že Demi už nástrahám nepodľahne.

Súvisiace články

Najčítanejšie