Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hviezdna speváčka šokovala! Zásnuby po štyroch mesiacoch vzťahu!
Zdielať na

Hviezdna speváčka šokovala! Zásnuby po štyroch mesiacoch vzťahu!

Archívna reportáž

Aj táto hviezda mala obdobie po dvadsiatke, podobne ako jej rovesníci z brandže, celkom divoké. Problémy s príjmom potravy a s drogami napokon vyústili v prípade Demi Lovato do psychického stavu, ktorý jej odborníci diagnostikovali ako bipolárnu poruchu osobnosti. Všetko vyvrcholilo v roku 2018, keď sa vtedy 25-ročná hviezdička predávkovala drogami. Od hrozivej udalosti, keď takmer prišla o život, si vstúpila do svedomia a dnes zažíva najkrajšie obdobie života.

Američanka Demi Lovato sa po rokoch divokého života celebrity upokojila a rozhodla sa skoncovať so závislosťou. Dnes jej možno tak trochu aj za odmenu žiari na ruke krásny snubný prsteň. O ruku ju požiadal jej partner a kolega, herec Max Ehrich (28) po krátkych štyroch mesiacoch vzťahu. S diamantovým pokladom na prstenníku sa pochválila na sociálnej sieti. No mnohí si myslia, že sa pár príliš poponáhľal a Demi by sa mala sústrediť skôr na svoje psychické zdravie.

Na svojom Instagrame zverejnila Demi fotky z romantických zásnub na pláži, na ktorých obaja zaľúbenci sršia láskou a šťastím, a pridala k nim skutočne dojemný komentár. "Keď som bola ešte malé dievčatko, otec mi hovorieval, že som jeho malá parťáčka. Bez južanského prízvuky by to možno niekomu mohlo znieť čudne, ale mne to dávalo zmysel," začína príspevok 27-ročnej speváčky. Následne svojmu drahému snúbencovi vyzná city, a ich stretnutie opisuje ako lásku na prvý pohľad.

Demi Lovato spieva aj pieseň, ktorú poznajú zaručene aj všetky deti:

​Avšak v ďalších riadkoch už neotáľa a na rovinu prezradí, aké má s Maxom plány: "Milujem ťa viac, ako sa dá slovami opísať, a nekonečne sa teším na to, ako si s tebou založím rodinu a budeme spoločne žiť. Navždy ťa budem milovať. Moj parťák. Na našu budúcnosť!"

Demi sa romantickými zásnubami pochválila na svojom Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

When I was a little girl, my birth dad always called me his “little partner” - something that might’ve sounded strange without his southern cowboy like accent. To me it made perfect sense. And today that word makes perfect sense again but today I’m officially going to be someone else’s partner. @maxehrich - I knew I loved you the moment I met you. It was something I can’t describe to anyone who hasn’t experienced it firsthand but luckily you did too.. I’ve never felt so unconditionally loved by someone in my life (other than my parents) flaws and all. You never pressure me to be anything other than myself. And you make me want to be the best version of myself. I’m honored to accept your hand in marriage. I love you more than a caption could express but I’m ecstatic to start a family and life with you. I love you forever my baby. My partner. Here’s to our future!!!! ??❤️?? Ps. THANK YOU @angelokritikos FOR HIDING BEHIND ROCKS AND CAPTURING THE ENTIRE THING!!! I love you boo!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato),

Zaujímavosťou je, že Max bol dlhé roky Deminým fanúšikom, a už v roku 2011 zdieľal na sociálnej sieti status so slovami známej vianočnej piesne od Mariah Carey All I want for Christmas is you (Všetko čo si na Vianoce želám, si ty), kde doplnil speváčkine meno. Asi vtedy netušil, že o pár rokov sa mu želanie splní a Demi bude hrdo nazývať svojou snúbenicou.

Fanúšikovia sa síce z Deminej novej lásky a šťastia tešia, no obávajú sa, že je priskoro na tak vážny krok a dvojica by sa mala lepšie spoznať. No dvaja dospelí ľudia azda vedia, čo robia, a fanúšikom tak neostáva nič iné, ako sa z diaľky pozerať a držať svojim idolom palce.

Súvisiace články

Najčítanejšie