Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Majk Spirit do tretice! Po správach o tehotenstve a svadbe prezradil aj POHLAVIE bábätka!
Zdielať na

Majk Spirit do tretice! Po správach o tehotenstve a svadbe prezradil aj POHLAVIE bábätka!

Archívna reportáž

Jeden z našich najúspešnejších raper nikdy nezabudne na rok 2020. V jeho prípade to ale iste nebude pre koronavírus, naopak, budú to tie najkrajšie spomienky.

V januári sa Michal Dušička pochválil zásnubami s krásnou Ukrajinkou Máriou. Hoci tvorili pár len zhruba rok, bolo obom jasné, že už nie je dôvod otáľať. A že to myslia so spoločnou budúcnosťou vážne potvrdili onedlho splodením bábätka. To je ešte v brušku Máši, no nepotrvá dlho a rodinka bude v trojici.

Podľa veľkosti bruška to iste nepotrvá dlhšie, ako dva mesiace. Tak dlho dokázali tehotenstvo utajiť, k čomu im nepochybne pomohla aj karanténa. Po veľkom odhalení prichádza každý deň ďalšie a ďalšie.

Mária je Michalovou ženou života:

​Už keď zverejnil Majk fotku s Máriou v pokročilom štádiu tehotenstva si mnohí všimli, že k jej menu pribudla priezvisko Dušičková. Na druhý deň to potvrdili fotkami zo svadby v najužšom rodinnom kruhu, ako prezradili, veľká svadobná hostina ešte len bude.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Budeme mat dcerku ?

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),

Do tretice sa Dušičkovci pochválili vo štvrtok fotkou, ktorou prezradili pohlavie očakávaného bábätka. Ružové topánočky hovoria jasnou rečou. "Budeme mať dcérku," doplnil Majk informáciu, ak by to náhodou niekto nepochopil.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bola Ruska, nerozumela mi ani pol slova.. teraz je moja Žena.. Maria Dušička ?

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),

Pri tomto postupnom dávkovaní noviniek zo Spiritovho života si jeden nemôže byť istý, či zajtra nepribudne už aj fotka z pôrodnice. Zrejme si ale na túto udalosť ešte pár týždňov počkajú.

Súvisiace články

Najčítanejšie