Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Britney neprišla na najdôležitejšie pojednávanie! Fanúšikova sa o ňu boja, zverejňuje čudné veci!
Zdielať na

Britney neprišla na najdôležitejšie pojednávanie! Fanúšikova sa o ňu boja, zverejňuje čudné veci!

Archívna reportáž

Popová princezná z prelomu tisícročí, americká speváčka Britney Spears, sa aj kvôli vážnym duševným problémom viac nevenuje hudbe a tancu, ktoré nadovšetko miluje. Využíva však silu sociálnych sietí a svojim fanúšikom pravidelne ukazuje úlomky jej života v zlatej klietke, v luxusnom dome kdesi v kopcoch slnečného Los Angeles. Avšak jej príspevky, ktoré sú miestami úsmevné a miestami prečudesné, vzbudzujú v jej skalných fanúšikoch obavy o jej život.

Práve v týchto dňoch sa konal súd, na ktorom sa malo rozhodovať o svojprávnosti speváčky Britney Spears. Tá jej bola súdom odňatá a pridelená jej otcovi po psychickom zrútení ešte v roku 2008, keď si verejne oholila hlavu a dáždnikom zaútočila na paparazzov. Pred budovou súdu v Los Angeles sa zhromaždilo niekoľko stúpencov bývalej popovej hviezdy, ktorý sa v jej mene dožadovali navrátenia jej práv a slobôd.

Na prekvapenie mnohých fanúšikov sa však podľa portálu Daily Mail speváčka Britney Spears v tento veľký deň na súde neobjavila a nevyužila ani možnosť virtuálnej účasti. Fanúšikovia sa sa teda márne vyzbrojili transparentami a rúškami s nápisom Free Britney, aby vyjadrili počas pojednávania speváčke ich podporu.

Britney musela kvôli psychickým problémom zrušiť svoje koncertné turné, jej návrat na pódiá je stále neistý:

​Držiteľka ocenenia Grammy sa mala súdu zúčastniť prostredníctvom digitálneho prenosu, no z neznámych dôvodov tak neurobila. Podľa informácií z losangelského súdu boli však prítomní obaja jej rodičia, otec Jamie a matka Lynne. Pojednávanie bolo bez prítomnosti médií a verejnosti na žiadosť jej otca, ktorému súd vyhovel.

Speváčka však v posledných dňoch pridávala skutočne zvláštne príspevky, v ktorých písala o treťom oku a napájaní sa na vyššie zdroje energie. "V dôsledku úzkosti sa môže vaše tretie oko zablokovať alebo poškodiť, takže s ním musíte zostať v kontakte ... najmä preto, že musí byť otvorené aby mohlo pracovať duchovne! Dúfam, že ste sa ste sa čítaním tohto naučili niečo viac o svojom treťom oku," píše sa na jej profile pri fotke s ezoterickou tématikou.

Speváčka vo svojich príspevkoch často zmieňuje okultné sily a ezoteriku, verí, že sila človeka sa skrýva v treťom oku:

Zároveň pridala v posledných dňoch tie isté fotky samej seba, čo v niektorých jej fanúšikoch vyvolalo podozrenie, že fotky za ňu pridáva niekto iný. "Toto sem nepridáva Britney. Už tri dni sem dávajú tie isté fotky, s rovnakým mejkapom a oblečením," myslí si fanúšička a nie je jediná, kto verí konšpirácii, že Britney "niekto" zotročuje kvôli peniazom. Speváčka však aj v minulosti opakovane pridávala rovnaké fotky, nie je to teda nič neobvyklé.

Britney uz niekoľko dní pridáva rovnakú fotku samej seba a fanúšikovia pochybujú o tom, že si účet spravuje samotná speváčka:

Instagram/Britney Spears

​Pred budovou zatiaľ členovia organizácie FreeBritney žiadali, aby mala speváčka nárok na vlastného právnika, keďže za posledné roky preukázala plnú fyzickú aj mentálnu kondíciu k získaniu svojprávnosti. Zároveň svoje pohnútky deklarovali aj petíciou, ktorú cez stránku change.org podpísalo až 228-tisíc jej fanúšikov a podporovateľov.

Súvisiace články

Najčítanejšie