Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zahrala si s Hantuchovou aj Cibulkovou! Teraz je Kristína Kramárová treťou finalistkou v Miss Slovensko
Zdielať na

Zahrala si s Hantuchovou aj Cibulkovou! Teraz je Kristína Kramárová treťou finalistkou v Miss Slovensko

Po dvoch tmavovláskach prichádza s číslom tri 23-ročná Kristína Kramárová z Trenčína. Porotu a divákov v súťaži Miss Slovensko 2020 nechce zaujať len modrými očami a blond hrivou, ale aj športovými úspechmi či červeným diplomom z vysokej školy.

Hoci by to priezvisko Kristíny Kramárovej naznačovalo, s Marošom Kramárom nemá kráska z Trenčína žiadne rodinné väzby. V ich rodine hral prím zjavne šport. "Na detstvo mám tie najkrajšie spomienky, najmä na môjho brata Martina, ktorý je o 3 roky starší, vyrastali sme spolu, hrávali sme spolu tenis, ku ktorému nás priviedol náš otec, takže to boli také športové roky, celé detstvo," spomína finalistka Miss Slovensko na roky s raketou v ruke.

Tenisu sa venovala celých 11 rokov, nebola to pritom len zábavka na víkendy. Kristína má doma celú zbierku medailí a trofejí zo súťaží. "Získala som aj rôzne skúsenosti, mohla som si na tréningu zahrať s Danielou Hantuchovou či Dominikou Cibulkovou, bolo to krásne obdobie," pochválila sa finalistka číslo tri.

​V istom momente ale nastala zmena, ktorá Kristínu nasmeroval do úplne iných sfér. "Mala som 15 rokov, keď ma prvýkrát oslovil v nákupnom centre riaditeľ modelingovej agentúry, že sa mu páčim a či podpíšeme zmluvu, vtedy začala moja modelingová kariéra," opísala Kristína typický osudový kontakt.

Nezabudla ale ani na to, aké dôležité je vzdelanie. Za štúdiom sa vybrala do Prahy. "Minulý rok som s červeným diplomom ukončila štúdium na fakulte biomedicínskeho inžinierstva, odbor fyzioterapia," pochválila sa nádejná Misska. Dodala, že sa zaujíma aj o bylinky, čaje a rôzne extrakty, ako prírodnú pomoc pri zdravotných problémoch. Azda tento spôsob liečby aplikuje aj na svojho priateľa Šimona, s ktorým sa poznajú od detstva. No má ešte ušľachtilejšie ciele. "Rada by som využila svoje znalosti zo zdravotníctva a vložila ich do charitatívneho projektu," uzavrela svoje plány s prípadným titulom Miss finalistka Kristína Kramárová.

Súvisiace články

Najčítanejšie