Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Budúci kráľ oslávil 7. narodeniny! Ľudia sú unesení z TOHTO detailu na fotkách od Kate!
Zdielať na

Budúci kráľ oslávil 7. narodeniny! Ľudia sú unesení z TOHTO detailu na fotkách od Kate!

Archívna reportáž

Od narodenia prvého syna princa Wiliama a jeho manželky Kate ubehlo neuveriteľných sedem rokov. Zo slávneho malého bábätka je dnes už školák, ktorý sa učí prvým pravidlám prísneho kráľovského bontónu a zároveň ide vzorom svojom dvom mladším súrodencom, Charlotte (5) a Louisovi (2).

Pri príležitosti siedmych narodenín britského princa Georgea zverejnil palác jeho dve nové fotografie. Chlapec sa na oboch záberoch, o ktoré sa už tradične postarala jeho matka, vojvodkyňa z Cambridgea, veselo usmieva.​

Fotografie s rozkošným oslávencom vznikli iba tento mesiac a tak majú fanúšikovia britskej kráľovskej rodiny možnosť vidieť malého princa v jeho aktuálnej podobe. Zábery vznikli pravdepodobne v ich sídle v Norfolku a vojvodkyňa Kate spolu s manželom sú podľa Kensingtonského paláca nadšení, že sa mohli o fotografie podeliť.

Takto oslávil princ George pred dvoma svoje okrúhle 5. narodeniny, dnes je chlapčeka už veľký školák:

​Jeden záber ukazuje Georgea v tmavozelenej polokošeli a na druhom stojí bokom, oblečený v tričku s maskáčovým vzorom. Na prvý pohľad ale padne zrak na neposlušné zúbky malého princa. Jeden tam, druhý inam, no predsa sú ľudia z toho nadšení. Niet pochýb, že ak sa rastom nepresunú do správnej polohy, Georgea zrejme strojček neminie.

Vojvodovia z Cambridgea sa poďakovali za množstvo blahoprianí:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank you everyone for your very kind wishes on Prince George’s birthday today! ? ?

Príspevok, ktorý zdieľa Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal),

Nové fotografie vznikli rukou matky malého princa Georga, Kate Middleton:

​George Alexander Louis je najstarším synom britského princa Williama a jeho manželky Catherine. Vojvoda a vojvodkyňa okrem neho vychovávajú aj dcéru, princeznú Charlotte a druhého syna, princa Louisa. Princ George je tretím v nástupníckej línii na britský trón. Pred ním sú jeho starý otec, princ Charles, a otec. Narodil sa 22. júla 2013 v londýnskej St Mary's Hospital.

Súvisiace články

Najčítanejšie