Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hovoria, že je psychicky chorý. Je pripravený pre kariéru obetovať aj manželstvo?!
Zdielať na

Hovoria, že je psychicky chorý. Je pripravený pre kariéru obetovať aj manželstvo?!

Archívna reportáž

V manželstve Kardashian-Westovcov nie je všetko s kostolným poriadkom už nejaký ten rôčik. Po tom, čo raperovi v roku 2016 diagnostikovali lekári bipolárnu poruchu sa občas nejaká tá manická epizóda u neho objavila, no nestála sa veľký poprask. Kardashianky urobil všetko pre to, aby jeho povesť napravili a problémy ututlali. Avšak s jeho správaním v súvislosti s jeho prezidentskou kandidatúrou v nadchádzajúcich voľbách v USA už ide celkom do tuhého.

Kim Kardashian je zo správania svojho manžela, rapera Kanyeho Westa, veľmi nešťastná a myslí si, že momentálne prechádza manickým obdobím súvisiacim s jeho vážnou psychiatrickou diagnózou. V jednom z jeho príhovoru prezradil intímne tajomstvo ich vzťahu o údajnom potrate, ktorý zvažovali po počatí ich prvej dcérky North. A najnovšie Kanye svoju ženu v statuse na sociálnej sieti otvorene obvinil z nevery a jej matku Kris Jenner označil za diktátorku.​

Kim Kardashian po sérii paranoidných až hysterických tweetov a čudných prejavov svojho manžela konečne prehovorila. Na svojom instagramovom účte v súvislosti so psychickým stavom jej manžela vysvetlila, že "jej rodina je bezmocná," no nazvala ho "úžasným, no veľmi komplikovaným človekom." S jej matkou Kris dokonca zalarmovali lekára, ktorého chceli ku Kanyemu osobne doviezť, aby mu pomohol. Tento pokus bol však márny a Kanye naďalej zo svojho ranču vo Wyomingu vysiela chaotické správy na Twitter.

Kanye v sebe vidí mesiáša a vyvoleného Bohom riadiť Spojené štáty americké. Svoje silné puto k Bohu potvrdil aj koncertom v svätostánku:

Kanye sa totiž pred pár dňami verejne vyjadril, že sa chce so svojou polovičkou rozviesť a zdá sa, že to s Kim vopred zabudol prejednať. Dôvodom mala byť aj Kimina údajná nevera s raperom Meek Millom, s ktorým sa mala stretnúť ešte pred dvoma rokmi kvôli pracovným záležitostiam. "Chcem sa s ňou rozviesť už od chvíle, čo sa stretla s Meekom v hoteli kvôli väzenskej reforme," napísal Kanye v statuse, ktorý, ako všetky ostatné statusy, neskôr zmazal.

Raper Meek Mills, s ktorý mala podľa Kanyeho jeho žena pred dvomi rokmi aféru, sa na Instagrame sa od klebiet dištancuje:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Not tryna clear no rumors up!

Príspevok, ktorý zdieľa Meek Mill (@meekmill),

Rapera Meeka pritom ešte stihol označiť za svojho koňa a svoju osobu ohodnotil na celých 5 miliárd dolárov. Aby toho nebolo málo, v ďalšom statuse označil svoju svokru, šéfku klanu Kardashianiek za diktátorku, keď ju označil ako "Kris Čong-un Lil" a označil ju za súčasť "bielej nadvlády". Na Kris Jenner má vskutku ťažké srdce a obviňuje ju dokonca zo sabotáže jeho kampane a úniku informácií. "Kris a Kim dali von vyhlásenie bez môjho dovolenia. A to by manželka nemala robiť," vyjadril sa na jej adresu úspešný raper a dizajnér obuvi.

Kim sa k správaniu svojho manžela vyjadrila v siahodlhom statuse v príbehu na sociálnej sieti:

​Kráska so slávnym pozadím na margo jeho slov o rozvode, okrem iného, napísala: "Jeho slová niekedy neladia s jeho skutkami a pohnútkami." V siahodlhom statuse, ktorý uverejnila Kim na svojom Instagrame vo forme príbehu prvýkrát verejne opísala, čo obnáša život s človekom s vážnou poruchou osobnosti, no napriek tomu ho nazvala "géniom a človekom, ktorý si napriek diagnóze plní svoje túžby a kreatívne nápady," a tiež požiadala média o súcit a pochopenie tejto neľahkej situácie v mene Kanyeho zdravia.

Kanye dal o sebe vedieť prostredníctvom sociálnej siete, nachádza sa na svojom ranči vo Wyomingu, kde ho boli navštíviť aj priatelia. Manželku so svokrou si však k telu nepustí:

Mnohí si však myslia, že Kanyeho šance na úspech vo voľbách prudko klesajú každým novým dňom, keďže budúci prezident takej veľmoci, akou sú Spojené štáty americké musí mať nielen fyzické, ale najmä mentálne zdravie v nadpriemerne dobrej kondícii. Hoci, všeličo sa javí byť aj inak.

Súvisiace články

Najčítanejšie