Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bola SVADBA! Majk Spirit je už ženáč, TOTO sú fotky mladomanželov!
Zdielať na

Bola SVADBA! Majk Spirit je už ženáč, TOTO sú fotky mladomanželov!

Archívna reportáž

Svoje šťastie sa rozhodli dávkovať verejnosti postupne. Jeden deň prišla správa o tehotenstve snúbenice Majka Spirita, druhý deň potvrdili, že už bola aj svadba - Ukrajinka Mária je už pani Dušičková.

Krásne ženy k raperom tak akosi patria. Ale zjavne aj to, že sú to muži činu. Rovnako, ako Rytmus, aj Michal Dušička do toho so svojou láskou "vhupsol" skutočne raz-dva.

Hoci sa poznali 13 rokov, známosť sa rozvinula na lásku až pred necelým rokom a pol. Pred rokom konečne prestal Majk identitu svojej tmavovlásky tajiť. Začiatkom tohto roka už boli zasnúbení.

V máji, keď boli v reportáži relácie Topstar, už bola Mária tehotná, no nič neprezradili:

​Evidentne dlho neotáľali a snaha založiť rodinu čoskoro nabrala reálne kontúry. Mária otehotnela a o pár týždňov bude na svete malá "Dušička". Tam ale prekvapenia zo strany rapera nekončia. Už pri správe o tehotenstve si totiž mnohí všimli, že nastávajúca mamička zmenila na Instagrame meno na Mária Dušička.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bola Ruska, nerozumela mi ani pol slova.. teraz je moja Žena.. Maria Dušička ?

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),

A už je to oficiálne. Máša, ako ju Majk volá, sa skutočne prednedávnom stala manželkou jedného z našich najúspešnejších raperov. "Bola Ruska, nerozumela mi ani pol slova...Teraz je moja Žena... Maria Dušička," predstavil Majk svetu novinku a pridal aj viacero vydarených fotiek. Na svadbe v záhrade sa zúčastnila len najbližšia rodina a Michalovi sa podarilo ju dokonalo utajiť. Nevesta mala jednoduché šaty pod kolená, ktoré zvýrazňovali bruško a štíhlu líniu, Majk sa rovnako obliekol do bieleho. Zjavne to najdôležitejšie bolo, že korunovali svoju lásku a nebolo treba okázalosť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie