Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Smutný koniec! Orlando Bloom a Katy Perry to už vzdali!
Zdielať na

Smutný koniec! Orlando Bloom a Katy Perry to už vzdali!

Archívna reportáž

Americká speváčka spolu so svojím snúbencom každým dňom privítajú svojho prvého spoločného potomka, no napriek tomu zažívajú veľký smútok. Minulý týždeň sa im zatúlal ich milovaný psík a hviezdny pár spustil okamžité pátranie. Ani okamžitá reakcia a neúnavné prečesávanie ich okolia neprinieslo do dnešných dní žiadne výsledky.

Orlando Bloom a jeho tehotná snúbenica trávili posledné dni v uliciach Los Angeles pátraním po ich stratenom domácom miláčikovi, mini pudlíkovi menom Mighty. Speváčke nezabránila v hľadaní ich psíka ani skutočnosť, že je v deviatom mesiaci tehotenstva a v uliciach panujú tropické horúčavy. Zdá sa však, že ich snaha nebola odmenená úspešným návratom Mightyho domov a nepomohla ani vysoká odmena prípadnému nálezcovi.

Herec Orlando Bloom už stratil nádej na bezpečný návrat zatúlaného psíka Mightyho domov. Svedčí o tom jeho príspevok na sociálnej sieti, v ktorom naznačil, že ich mini pudlíček už najskôr nie je medzi živými. Na pamiatku svojho milovaného psíka, si jeho meno nechal vytetovať na hruď, a celý proces zvečnil na videu v dojemnom príspevku na Instagrame venovanému malému psíkovi Mightymu.

So speváčkou Katy Perry má herec ešte psíka rovnakej rasy menom Nugget, ten si zahral aj v speváčkinom klipe k piesni Small Talk:

"Mighty prešiel už na druhý breh. Po siedmich dňoch pátrania od východu do západu slnka, až do ranných hodín, sme našli jeho obojok. Tento týždeň som plakal azda viac, ako som si myslel, že je vôbec možné. Nenechal som kameň na kameni, prešiel som každý kút, cesty, každý dvor a potok," zveril sa so smutným výsledkom pátrania skormútený herec na Instagrame. Svojho miláčika mal herec z Pirátov z Karibiku nesmierne rád a bral ho so sebou aj do práce. Navštívil s ním dokonca aj susednú Českú republiku, kde trávil niekoľko týždňov kvôli nakrúcaniu.

Orlando zdieľal srdcervúci príspevok a video z tetovania na svojom Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mighty’s on the other side now. After 7 days of searching from sunrise to sunset and into the wee hours, today, the 7th day ~the number of completion~ we found his collar... I have wept more this week than I thought possible, which has been very cathartic and healing... I left no stone unturned, crawled thru all the man holes, under the roads, searched every back yard and creek bed. Had two separate sniffer dogs do their best as well. I feel so grateful to have learned from my little Mighty man that love is eternal and the true meaning of devotion. I feel sure he was looking down on me whistling in every back yard and knowing that I was doing all I possibly could to respect our bond. He was more than a companion. It was a soul connection for sure. I’m sorry. I love you. Thank you. RIP my MIGHTY HEART my little fellow A ♠️’s ❤️Thank you to the community for allowing me to search through their yards for him and supporting my midnight walks. It was reassuring to see the best of people even in the worst of times. To the angels of @dogdayssar I’m forever in your debt. You ladies are heaven sent. Lastly thank you to @scottcampbell for the ink. I love you brother❤️l

Príspevok, ktorý zdieľa Orlando Bloom (@orlandobloom),

"Bol viac ako môj parťák, bol moja spriaznená duša. Prepáč mi to. Milujem ťa. Ďakujem. Odpočíva v pokoji môj malý kamarát," napísal srdcervúce vyznanie nešťastný Orlando, ktorému na hrudi svieti nové tetovanie pripomínajúce jeho štvornohého miláčika. Jeho tehotná snúbenica Katy komentovala príspevok jednoduchým, no o to úprimnejším: "Ľúbim ťa."

Orlando a Mighty boli nerozlučná dvojka:

Avšak psíkove telíčko sa ešte stále nenašlo, a scenár, že si psíka jednoducho niekto privlastnil je viac než pravdepodobný. Obojok by mohol slúžiť ako poznávacie znamenie a páchateľ, ktorý sa chce chváliť psíkom slávneho hollywodskeho páru, ho jednoducho odhodil. Mnohí jeho fanúšikovia veria, že sa malý drobček ešte objaví a nájde si cestu k svojej milovanej rodine.

Súvisiace články

Najčítanejšie