Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Opľúval, dusil a zranil aj vlastnú matku! Spevák obvinený z násilností voči expriateľkám to sám priznal!
Zdielať na

Opľúval, dusil a zranil aj vlastnú matku! Spevák obvinený z násilností voči expriateľkám to sám priznal!

Archívna reportáž

Na excentrického speváka s temným imidžom sa po obvineniach z fyzického, psychického a sexuálne týrania jeho ex partneriek valí jedno obvinenie za druhým. Umelec sa však v minulosti sám vyžíval v kontroverzii okolo svojej osoby a neraz detailne popisoval jeho nehorázne praktiky. Kostlivci z jeho skrine teraz vychádzajú jeden po druhom a detaily sú skutočne pre silné žalúdky.

Rocker Marilyn Manson (52), ktorého iba nedávno bývalá snúbenica, herečka Evan Rachel Wood, obvinila z brutálneho násilia, sa vo svojej knihe priznal k napadnutiu vlastnej matky. Denník The Sun priniesol šokujúce znenie riadkov z jeho biografie. Podľa jeho vlastných slov ju počas útoku nielen surovo bil a hádzal na ňu fľašky, na nebohú pani Warnerovú mal vlastný syn aj pľuť a pokúšal sa ju udusiť.

Kontroverzný hudobník, vlastným menom Brian Warner, bol niekoľkými bývalými partnerkami obvinený z psychického a fyzického týrania. "Vymýval mi mozog, zmanipuloval do podriadenosti, ale už mám dosť života v strachu, ohovárania a očierňovania. Som tu, aby som odhalila tohto nebezpečného muža," vyhlásila prednedávnom jeho ex snúbenica Evan Rachel Wood a vyzvala nahrávacie spoločnosti, aby s ním prerušili spoluprácu. Speváka však dobiehajú aj jeho vyjadrenia z minulosti, napríklad aj to, ako v knihe The Long Road Out of Hell opísal hrozivé chvíle z trýznenia vlastnej matky, ktorá zomrela ako 68-ročná v roku 2014 na následky ťažkej demencie.

Spevákove videoklipy boli vždy plné hrôzostrašných výjavov, no talent a vplyv na rockovú hudbu sa mu nedá odoprieť:

"V mojej izbe, oblepenej plagátmi kapely Kiss, ručne kreslenými karikatúrami a rockovými albumami som mal aj zbierku sklenených fliaš od kolínskej vody, ktoré mi darovala ešte moja stará mama. Každá z nich mala tvar iného typu auta. Myslím, že to bol typ Excalibur, kvôli ktorému jednej noci skončila moja matka v nemocnici," znejú šokujúce riadky v spomínanej biografii z roku 1998. "Prišla totiž neskoro domov a nepovedala mi, kde bola. Podozrieval som ju z nevery a stratil som nad sebou kontrolu, mám to po otcovi. Hodil som jej tú fľašku do tváre, na perách po nej ostala otvorená rana a v izbe pach po lacnej kolínskej a modré črepiny po zemi," opisuje ďalej chvíle hrôzy, ktoré spôsoboval vlastnej matke, Tá bola podľa jeho vlastných slov človekom, ktorý v neho od začiatku veril najviac.

Modelka a Marilynova exmanželka Dita Von Tesse sa na instagrame vyjadrila, že počas ich vzťahu nezažila žiadne násilie, tak ako to opisovali dotknuté ženy v obvineniach:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?Dita Von Teese (@ditavonteese)

"Stále tam mala jazvu, ktorá jej neustále pripomínala, aby už nikdy nemala ďalšie dieťa. Inokedy som ju udrel, pľuval som na ňu a tiež som sa ju snažil uškrtiť. Nikdy mi to nevrátila, nebránila sa. Len sa rozplakala, ale ja som nikdy voči nej necítil ľútosť," znejú hrozivé slová jeho spovede, z ktorých v svetle dnešných obvinení behá mráz po chrbte. V rovnakej knihe mal opísať, ak so spevákom z kapely Nine Inch Nails, Trentom Reznorom, sexuálne napadli intoxikovanú ženu so zaviazanými očami a následne jej podpálili intímne partie. Avšak tieto obvinenia spevák Trent odmieta a tvrdí, že sú vyfabulované spevákom so snahou šokovať a prilákať čitateľov ku knihe. "Už roky sa netajím odporom k Mansonovi ako k osobe a prerušil som s ním akékoľvek väzby už pred 25 rokmi. Úryvky z Mansonových memoárov sú totálnym výmyslom, už keď knihu vydal som bol vrcholne rozzúrený a urazený jej obsahom, a rovnako je tomu aj dnes," tvrdí na svoju obhajobu 55-ročný Reznor.

​Napriek tomu, že ho z týrania obvinilo dovedna už 11 žien, jeho slávna ex, modelka a burlesque tanečnica Dita Von Tesse sa postavila na jeho stranu. "Prosím, vedzte, že zverejnené detaily sa nestotožňujú s mojimi osobnými skúsenosťami počas siedmich rokov nášho vzťahu. Keby to tak bolo, nevydala by som sa za neho v decembri 2005. O rok neskôr som ho síce opustila, avšak kvôli nevere a drogám," napísala Dita svoje skúsenosti so spevákom v statuse na Instagrame. Zdá sa, že dusno okolo jeho osoby spevákovi vôbec neprospieva, po šokujúcich obvineniach sa uzavrel do seba, nikomu neodpovedá a priatelia majú dokonca strach o jeho život. "Niečo sa mu stalo, hodiny nereaguje na telefonáty," znel naliehavý hlas v telefonáte na políciu. Marilynov hovorca však neskôr potvrdil že je spevák v poriadku, a nechce sa k v tejto chvíli k ničomu vyjadrovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie