Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ďalší tyran medzi hviezdami?! Spevák mal brutálne týrať svoje expriateľky, tie sa rozhodli nemlčať!
Zdielať na

Ďalší tyran medzi hviezdami?! Spevák mal brutálne týrať svoje expriateľky, tie sa rozhodli nemlčať!

Archívna reportáž

Excentrický spevák, ktorého pseudonym vznikol spojením mena tragicky zosnulej herečky Marilyn Monroe a vraždiaceho monštra Charlesa Mansona, má vážny problém. Na jeho osobu sa valia z mnohých strán otrasné obvinenia o sexuálnom a psychickom násilí, či dokonca o mučení jeho bývalých partneriek či mileniek. Od udalostí síce už ubehli dlhé roky, no mlčanie, ktoré prelomila jeho bývalá priateľka, posmelilo mnohé ďalšie obete k ich hrozivým spovediam.

Herečka Evan Rachel Wood (33), ktorá bola s kontroverzným spevákom Marilynom Mansonom (52) zasnúbená v roku 2010, vyrukovala na sociálnej sieti s hrozivým svedectvom o psychickom a fyzickom týraní, ktorým si vo vzťahu s rockerom musela prejsť. A nebola jediná, pridali sa k nej minimálne ďalšie štyri ženy, ktoré si prešli podobným peklom.

​​Evan, ktorá žiarila napríklad v sci-fi/westernovom seriáli Westworld, tvrdí, že si ju Marilyn Manson omotal okolo prsta v roku 2005 ešte ako 18-ročnú a úplne jej "vymyl mozog". O svojej skúsenosti hovorila už v roku 2018, keď bola súčasťou kampane proti domácemu násiliu, vtedy však neprezradila meno svoju trýzniteľa. Marilyn, ktorý je od herečky starší o 18 rokov, ju údajne zväzoval a následne bil, znásilňoval počas spánku a vyhrážal sa jej zabitím. "Bol to toxický vzťah, mentálne, fyzické a sexuálne násilie, ktoré začalo pozvoľna, ale rokmi eskalovalo," opisovala ešte v roku 2018 počas jej príhovoru v kampani.

Herečka Evan Rachel Wood si zahrala aj Masonove klipe k piesni Heart-Shaped Glasses z roku 2007:

Po dvoch rokoch sa však rozhodla odhaliť násilníka, ktorý jej urobil zo života peklo a dodnes kvôli nemu údajne trpí obrovskou traumou. "Meno človeka, ktorý mi ubližoval je Brian Warner, ktorého svet pozná ako Marilyna Mansona," začína sa text, ktorý zverejnila na Instagrame dnes 33-ročná herečka. "Podmanil si ma ešte ako tínedžerku a roky mi strašne ubližoval. Vymyl mi mozog, zmanipuloval ma k úplnej poddanosti. Už mám dosť života v strachu z pomsty, ohovárania či vyhrážok. Som tu, aby som odhalila tohto nebezpečného muža a upozornila priemysel, ktorý mu toto dovolí, ešte predtým, ako zničí ďalšie životy. Stojím pri obetiach, ktoré už odmietajú naďalej mlčať," znie texte závažného obvinenia herečky, ktorú v komentároch podporili aj mnohé známe tváre ako herečka Selma Blair, Anna Paquin, Masonova ex Rose McGowan či Kat Dennings.

Herečka sa rozhodla zverejniť meno tyrana prostredníctvom sociálnej siete:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

Marilyn Manson navyše ešte v roku 2009 v istom rozhovore prezradil, že má o svojej partnerke rôzne zvrátené fantázie. Ich znenie mu na sympatiách skutočne nepridáva. "Predstavujem si, ako jej rozbíjam lebku kladivom," šokoval Marilyn v rozhovore. Taktiež sa priznal, že keď mu Evan nezdvíhala telefón, sám sa rezal žiletkou. "Volal som jej 158-krát, zobral som žiletku a zakaždým som si porezal tvár alebo ruku," povedal vtedy s vysvetlením, že tým chcel partnerke ukázať, ako veľmi mu ublížila. Hovorca speváka to však zdôvodnil tým, že ho Evan mala počas vzťahu podvádzať naraz s niekoľkými mužmi. Jeho šokujúce vyhlásenia vraj boli použité iba ako promo jeho novej nahrávky. Avšak podobné skúsenosti sa rozhodli zverejniť ďalšie štyri ženy, ktoré spája nielen rovnako hrozivá skúsenosť s Mansonom, ale aj následky, ktoré zanechala na ich psychickom zdraví. Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashey Lindsay Morgan aj žena, ktorá si hovorí Gabriella, všetky sužuje postraumatická stresová porucha, nočné mory či depresia. Všetky chcú svojim svedectvom eliminovať ďalšie podobné zverstvá a žiadajú, aby spevák za svoje skutky prevzal zodpovednosť.

Aj samotný Marilyn Manson sa vyjadril k obvineniam prostredníctvom Instagramu. Tvrdí v ňom tiež, že všetky jeho intímne vzťahy boli v konsenze s jeho podobne zmýšľajúcimi partnerkami:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marilyn Manson (@marilynmanson)

Marilynova ex, herečka Rose McGowan:

​Mansonov právnik sa vyjadril, že "všetky obvinenia pán Warner popiera, označil ich za bludy, alebo presne vykalkulovaný spôsob, ako získať publicitu". Smotný spevák sa vyjadril prostredníctvom Instagramu a obvinenia označil za hrozné a skreslené ohýbanie reality. Marilyn Manson si pritom iba v roku 2020 zobral za ženu svoju v poradí druhú manželku, fotografku Lindsay Usich. Predtým bol ženatý s burlesque umelkyňou Ditou Von Tesse, a taktiež mal dlhodobý vzťah s herečkou Rose McGowan. Herečka známa aj so seriálu Čarodejnice sa na margo obvinení vyjadrila, že stojí pri jeho obetiach, napriek tomu, že Marilyn počas vzťahu s ňou podobné správanie nevykazoval.

Súvisiace články

Najčítanejšie