Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Po vakcínu si prišiel ďalší slávny herec! Musel ale vystáť dvojhodinový rad!
Zdielať na

Po vakcínu si prišiel ďalší slávny herec! Musel ale vystáť dvojhodinový rad!

Archívna reportáž

Vo svete sa spustilo hromadné očkovanie v súvislosti s covidom-19 už od decembra minulého roku. Mnohí vnímajú vakcínu ako jedinú správnu voľbu na zabránenie pandémie. Medzi nimi nechýbajú ani rôzne celebrity, ktoré sa zapájajú do mediálnej propagácie vakcín nielen slovne, ale aj svojím vlastným príkladom. Nedávno zverejnil video ako sa dal zaočkovať slávny Arnold Schwarzeneger (73), teraz sa pripojil aj herec Harrisom Ford (78). Obaja už nie sú najmladší, a tak nečudo, že sa chcú chrániť pred nebezpečnou chorobou.

Asi by sa mnohé naše celebrity čudovali, keby im oznámili, že si musia vystáž rad spolu so všetkými ostatnmými, ak chcú dostať vakcínu. Ale potom sú tu skutočné super hviezdy, ktoré to bez mihnutia oka akceptujú. V Kalifornii je vraj o očkovanie proti koronavírusu veľký záujem. Presvedčil sa o tom aj Harrison Ford, keď na svoju vakcínu musel postojačky čakať v dlhom rade. Trvalo zhruba dve hodiny, kým herec, chrániaci sa ako všetci v rade rúškom, dostal svoju prvú dávku, píše portál Daily Mail

Tomu sa vyhol Arnold Schwarznegger, nielen herec, ale najmä azda najslávnejší kulturista sveta a aj bývalý guvernér štátu Kalifornia. Využil možnosť, nazývanú drive thru a nemusel pri očkovaní vôbec vystúpiť zo svojho auta. Takto sa očkuje na štadióne baseballového tímu Dodgers v Los Angeles.

Harrison Ford neignoruje dianie vo svete:

​Sympatický hollywoodský herec Harrison Ford po rôznych špekuláciách potvrdil, že sa vracia k role charizmatického archeológa Indianu Jonesa, ktorého doteraz stvárnil v štyroch populárnych filmoch. Po prvý raz to bolo v roku 1981, naposledy v roku 2008. Piaty film z tejto série už ale nebude režírovať Steven Spielberg (74), ako predchádzajúce štyri, ale James Mangold (57). Už aj preto si nemôže dovoliť tento ešte stále čulý herec ochorieť. Za obetavú prácu v rámci vakcinácie, ktorú využil aj on takmer medzi prvými, za neho jeho hovorca vyjadril hlbokú vďaku lekárskym dobrovoľníkom a tiež všetkým zamestnancom pracujúcim v teréne, v takzvanej prvej línii.

Hoci mu ťahá na osemdesiatku, stále vyzerá výborne a je vo forme:

Odkedy sa Ford rozhodol prijať rolu archeológa v Indiana Jones, začal pravidelne pracovať na svojom tele. Prísne dodržiava pokyny v rámci životosprávy. Hrá tenis, veľa posilňuje v telocvični, aby mu spevneli svaly tak, ako sa na dobrodruha, ktorého má stvárniť vo filme patrí. A má aj iný dôvod, aby bol fit. Tento herec s doteraz neodolateľným chlapčenským úsmevom, bol kedysi lámačom ženských sŕdc. Podarilo sa mu svojho času získať srdce aj o dvadsaťdva rokov mladšej herečky Calisty Flockhart (56), preslávenej rolou bláznivej právničky Ally McBeal. Od roku 2010 sú manželmi a po jej boku by iste rád prežil v zdraví ešte čo najviac šťastných a pokojných chvíľ. Má mu to zabezpečiť aj vakcína, ktorú práve dostal.

Súvisiace články

Najčítanejšie