Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Saša Orviská ukázala kočík! Prekvapení ľudia sa pýtajú, či je hračkársky!
Zdielať na

Saša Orviská ukázala kočík! Prekvapení ľudia sa pýtajú, či je hračkársky!

Archívna reportáž

Odcestovala z rodného Slovenska priamo do veľkého jablka, aby tam priviedla na svet aj svoje druhé dieťa. V rodnom liste Viktórie Valihorovej, ako aj Jonatana Janusa sa skvie ako rodné mesto New York. Jojkárska moderátorka Alexandra Orviská rozhodne nerodila za oceánom náhodou, ona sama patrí medzi milovníčky mesta, ktoré nikdy nespí, ale nesporne aj americký pas znamená pre jeho držiteľa isté výhody a tie svojim deťom jednoducho zabezpečila.

Saša Orviská porodila 27. januára svoje druhé dieťatko cisárskym rezom. Už krátko na to išli spolu z pôrodnice domov a malého rozkošníka si užila nielen s partnerom, hokejistom Jarom Janusom, ale aj so svojím bývalým, bubeníkom Martinom Valihorom, a najmä svojou dcérou Viktóriou. Tá práve oslávila už 14. narodeniny.

Saša sa domov zatiaľ veľmi neponáhľa, prečo by aj. V New Yorku má zjavne pohodlné zázemie priamo na Manhattane a dokonca si tam môže užiť aj trochu snehu, ako je zjavné z fotiek. 

Už týždeň je Jonatanko na svete:

​Medzi kopami odhrnutého snehu sa premáva v štýlovej bunde a ukazuje svoju už opäť takmer dokonalú postavu, až sa ťažko verí, že len pred pár dňami bola ešte tehotná. No na jej najnovšej fotke na Instagrame zaujala jej fanúšikov najmä iná vec - Jonatankov kočík. Ten je neobvykle malý, Saše siaha len po kolená, preto nečudo, že padla aj otázka, či je pre bábiky.

instagram/SO

Saša hneď zareagovala a na svoju voľbu nedá dopustiť. "Je top!!! A našla som ešte aj veľkú vaničku k nemu! A nielen na cestovanie. Veľké kočíky sú dosť oštara, keď je žena akčná," vysvetlila svoju voľbu. Nejde pritom o žiadny extra drahý model, podľa aktuálnej ponuky stojí niečo vyše 600 eur. Nie je veľmi praktický, ak by ho chcel človek využívať na veľké nákupy, ale na akčné prechádzky a cestovanie je ako stvorený, a presne to novopečená dvojmama Saša hľadala.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie